AARNI - jatkaa siitä, mihin sanat loppuvat.

TARINA. Meillä jokaisella on sellainen.

AARNI. Halusimme luoda korumalliston, joka saa voimansa suomalaisesta luonnosta ja sen ikiaikaisista tarinoista. Aarni tarkoittaa aarteenhaltijaa, joka suojelee, vartioi ja kannattelee.

Jokaisen suomalaisella osaamisella suomalaisesta koivuvanerista valmistetun korumme mukana kulkee kuiskaus huolenpidosta. Kaikkea hyvää Sinulle, onnea tulevaan tarinaasi. Aarni jatkaa siitä, mihin sanat loppuvat.

TYTÖT
JOELA
170424 Puine_0528
TYTÖT
OTSO
POJAT
AARNI RUSETIT

Materiaali

Nämäkin korut ovat valmistettu suomalaisesta koivuvanerista. Pinnat on käsitelty Nano1 -puunsuojalla tai Osmo Color puuvahalla, jotka molemmat ovat ympäristölle ja ihmisille vaarattomia. Ketjut ovat nikkelivapaata mustaa kuulaketjua, joka on helppo säätää oikean pituiseksi käyttäjälle.

Suunnittelu

Korumalliston ovat suunnitelleet yhteistyössä Puinen Jasmiina ja eräs toinen idearikas yrittäjä Elisa. Suunnittelun lähtökohta oli saada yrittäjien rakkaille pojille koruja, mutta mallistosta tuli ihanasti monen ikäisille ja monenlaisille ihmisille sopiva. Kaikille löytyy jotain, varsinkin, kun valittavana on klassisen koivun värin lisäksi valkoinen, harmaa sekä musta koru.

Pakkaukset

Huolellisesti suunniteltu pakkaus ja valitut materiaalit jatkaa ekologista ja kestävää linjaa. Kaunis mattapintainen rasia on valmis annettavaksi lahjaksi, mutta myös sopiva korun säilyttämiseen. Huopa sen sisällä varmistaa, ettei koru lepää epämukavasti. Myös kaikki tarvittava on painettu suoraan pakettiin, ja näin vältämme ylimääräiset paperit ja vihkoset.

Jatko

Kun kaksi innovatiivista naista; Elisa ja minä, innostumme, syntyy paljon. Paljon muutakin kuin koruja. Tästä on hyvä jatkaa ihastuttavien hahmojen ja kuosien kanssa myös muille tuotealueille. Tästä on hyvä jatkaa Aarnin tarinaa.

AARNILOGO
+ Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme!