Puine shoppi

Työhuoneemme yhteydessä on pieni shoppi,
johon voit tulla hypistelemään tuotteitamme, ja tietysti myös ostoksille. Mikäli haluat tilata verkosta, ja noutaa tilauksesi meiltä Lahdesta, voit valita toimitustavaksi ”nouto shopilta”.

Olemme avoinna

TI & TO 12-18
LA 11-15

osoittessa

Lahdenkatu 10, 15140 Lahti

Meille on helppo tulla. Lahdenkadun molemmin puolin on paljon kahden tunnin kiekkopaikkoja. Myös Vaaniankadulla on ilmaisia parkkipaikkoja.

Kaunista puista

Tarkoituksenamme on tarjota luonnollisuutta sisutukseen koivuvaneristen pienesineiden ja koristeiden muodossa. Vuoden verran yhden naisen päässä kypsynyt idea sai konkreettisen muodon vuonna 2016 syksyllä, ja päätimme kokeilla kolmen naisen voimin idean toteutusta Nuori Yrittäjyys (NY StartUp ) -projektin kautta.  Menestyksekkään NY-projektin jälkeen Jasmiina jatkoi yksin yrityksen seuraavaan muotoon, jolloin syntyi Puine Ky.

Hellä ympäristölle

Puine haluaa tukea suomalaisuutta ja tästä syystä pyrimme pitämään kaikki käyttämämme materiaalit suomalaisina, niin pitkälle kuin mahdollista. Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää ja toimimme sitä edistääksemme käyttämällä ympäristöystävällisiä puunkäsittelytuotteita, uusiokäyttämällä joitakin pakkausmateriaaleja sekä vähentäen muovin niin tuotteiden kuin pakkaustenkin osalta minimiin.

Lähellä valmistettua

Suunnittelemme ja teemme kaikki tuotteemme itse Lahden verstaallamme. Käytämme tuotteisiimme Koskisen koivuista ohutviiluvaneria, joka tulee läheltä Järvelästä. Kaikki tuotteemme ovat kauniin yksilöllisiä puun orgaanisuuden vuoksi.

KUKA

Jasmiina_kolehmainen_puine_puinefi_yrittäjä.jpg

Jasmiina Kolehmainen

Yrittäjä, suunnittelija, valmistaja

Jasmiina rakastaa luontoa, mutta viihtyy kaupungissa, rakastaa vanhaa mutta tykkää uudistaa. Selkeys ja rauhallisuus inspiroi kahden pojan äitiä ja puutekniikan opiskelijaa. Vahva tekemisen halu ohjaa jatkuvasti eteenpäin. Vapaa-ajalla perhe ja ystävät ovat tärkeitä, eikä liikkuminenkaan jää kovin vähälle. Väreistä musta on lempparein!

Ida-Emilia_Laukkanen_asiakaspalvelu_asiakaspalvelija_puine_puinefi.jpg

Ida-Emilia Laukkanen

Asiakaspalvelija, myyjä

Treenit, siivoaminen ja ruoanlaitto, niiden parissa vierähtää Iitun vapaa-aika. Ida-Emilia on koulutukseltaan taloushallinnon tradenomi, pelkkien numeroiden pyörittelyn sijaan tykkää tehdä töitä myös ihmisten parissa. Kahden pojan äitinä tekee lyhennettyä työaikaa, jotta aikaa on kodille ja inspiroivalle työlle. Työssä hän hyödyntää luovuuttaan ja visuaalista silmää.

Lisätietoja ja kysymyksiä
info@puine.fi

Asiakaspalaute
info@puine.fi

Tiedustelut puhelimitse
arkipäivisin klo 9-16
Jasmiina 044 2434 798

+ Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme!