Huomioithan, että teemme kaikki tuotteet tilauksesta, joten toimitusaikamme ovat noin 2-3 viikkoa. Piilota tämä ilmoitus

Puine Ky

Lisätietoja ja kysymyksiä
info@puine.fi

Asiakaspalaute
info@puine.fi

Tiedustelut puhelimitse
arkipäivisin klo 9-16
Jasmiina 044 2434 798

Kaunista puista

Tarkoituksenamme on tarjota luonnollisuutta sisutukseen vaneristen pienesineiden ja koristeiden muodossa. Vuoden verran yhden naisen päässä kypsynyt idea sai konkreettisen muodon ja päätimme kokeilla kolmen naisen voimin idean toteutusta Nuori Yrittäjyys (NY StartUp ) -projektin kautta. NY:n jälkeen Jasmiina päätti jatkaa yritystä yksin.

Hellä ympäristölle

Puine haluaa tukea suomalaisuutta ja tästä syystä pyrimme pitämään kaikki käyttämämme materiaalit suomalaisina. Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää ja toimimme sitä edistääksemme.

Lähellä valmistettua

Suunnittelemme ja teemme tuotteet Lahdessa Koskisen ohutviiluvanereista. Kaikki tuotteemme on yksilöllisiä puun orgaanisuuden vuoksi ja ne käsitellään Nano1 -suojavalmisteella tai Osmo Colorin puuvahoilla.

Kuka

Jasmiina Kolehmainen

Yrittäjä, suunnittelija, valmistaja

Jasmiina rakastaa luontoa, mutta viihtyy kaupungissa, rakastaa vanhaa mutta tykkää uudistaa. Selkeys ja rauhallisuus inspiroi yhden pojan äitiä ja puutekniikan opiskelijaa. Vahva tekemisen halu ohjaa jatkuvasti eteenpäin. Vapaa-ajalla perhe ja ystävät ovat tärkeitä, eikä liikkuminenkaan jää kovin vähälle.

+ Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme!