Huomioithan, että teemme kaikki tuotteet tilauksesta, joten toimitusaikamme ovat noin 2-3 viikkoa. TILAATHAN JOULULAHJOIKSI TULEVAT TUOTTEET VIIMEISTÄÄN 3.12. Piilota tämä ilmoitus

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 14.10.2016 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Puine Ky (Y-tunnus 2809342-1). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja muualle Eurooppaan. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.puine.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

HUOM! TEEMME KAIKKI TUOTTEET TILAUKSESTA, JOTEN TOIMITUSAIKAMME ON AINA 2-3 VIIKKOA. KIIREELLISISSÄ ASIOISSA KYSY SÄHKÖPOSTITSE TAI PUHELIMITSE SEN HETKEN TOIMITUSAIKAA, JA MAHDOLLISUUTTA TOIMITTAA TUOTE/TUOTTEET KIIREELLISESTI.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilausnumeron
  • tilaamasi tuotteet
  • tilauksen loppusumman

 

Maksutavat

Voit maksaa tuotteet kaikilla alla olevilla Checkoutin tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla.
Checkout - Oma maksutapa kaikille
Checkout -palvelun maksuehdot

 

Ennakkomaksu

Alamme valmistaa tuotteita kun maksusuoritus on tehty onnistuneesti. Emme toimita tuotteita postiennakolla.
Käsittelemme tilauksen arkisin 8-17, kun maksu on suoritettu.

Toimitusaika

Tilaustuotteet saamme valmiiksi pääsääntöisesti 1-3 vuorokaudessa, tilaukset tehdään kuitenkin tilausjärjestyksessä, joten toimitusaika on 2-3viikkoa. Alamme valmistaa tuotteita heti maksun saatuamme tilausjärjestyksessä.  Postitamme tuotteita pääsääntöisesti tiistaisin ja perjantaisin.

HUOM! TEEMME KAIKKI TUOTTEET TILAUKSESTA, JOTEN TOIMITUSAIKAMME ON AINA 2-3 VIIKKOA. KIIREELLISISSÄ ASIOISSA KYSY SÄHKÖPOSTITSE TAI PUHELIMITSE SEN HETKEN TOIMITUSAIKAA, JA MAHDOLLISUUTTA TOIMITTAA TUOTE/TUOTTEET KIIREELLISESTI.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät postitus- ja pakkauskulut, ne ilmoitetaan tilauksen teon yhteydessä. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä riippuen tilauksen koosta. Lähetysten välittäjänä toimii Posti.

Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta, veloitamme tästä aiheutuneet kulut asiakkaalta. Myös asiakkaan puolelta virheellisen tiedon antamisesta aiheutuvat kulut veloitamme asiakkaalta. Esimerkiksi väärä osoite / puhelinnumero.

Toimituskulut Suomeen on kirjeenä 4€ ja pakettina 9€, Europppaan kirje maksaa 9€ ja paketti 25€.

Nouto työhuoneelta

Halutessaan asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteet Lahdesta Puinen työtilasta osoitteesta Vuorikatu 9, 15110 Lahti. Tällöin asiakkaan on sovittava noutoaika, joka pääsääntöisesti on 8-17 välillä. Tilauksen voi noutaa vasta sen jälkeen, kun asiakas on saanut ”Tilaus on valmis noudettavaksi” viestin sähköpostiinsa.

Vaihto- ja palautusehdot

Tilauksesta valmistettavat tuotteet

Kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta. Huomiothan, että tilaustuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeutta. Mikäli olet tyytymätön tuotteeseen, pyydämme sinua kuitenkin olemaan yhteydessä Myyjään info@puine.fi.

Virheelliset tai vioittuneet tuotteet

Mikäli Tuote on vioittunut tai muutoin virheellinen, pyydämme ystävällisesti olemaan viipymättä yhteydessä Myyjään info@puine.fi ja joka tapauksessa 14 päivän kuluessa toimituksesta. Mikäli pakkaus on vioittunut kuljetuksessa, on vioittumisesta tehtävä ilmoitus välittömästi rahdinkuljettajalle, eli Postille.

Liitä mahdollisen palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • Tilausnumero, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi

Palautusosoite:

Puine Ky / Palautus
Vuorikatu 9 as 26
15110 Lahti

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@puine.fi tai postitse:

Puine Ky
Vuorikatu 9 as 26
15110 Lahti

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Puine Ky käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Puine Ky sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

+ Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme!