PUINEN SHOPPI

041 3174 794

Työhuoneemme yhteydessä on ihana shoppi,
jossa on kattava valikoima tuotteitamme nähtävillä ja ostettavissa. Shopilla pystyt myös tilaamaan kustomoituja tuotteita ja saat apua niiden suunnittelussa. Shopille voi myös tilata omat verkkokaupan kautta tekemät tilauksesi, valitsemalla toimitustavaksi noudon. Nouto onnistuu aukioloaikojemme puitteissa.

Olemme avoinna:

TI & TO 12-18
LA 11-15

osoittessa

Lahdenkatu 10, 15140 Lahti

Meille on helppo tulla, sillä sijaitsemme aivan ydinkeskustan tuntumassa. Lahdenkadun molemmin puolin on paljon kahden tunnin kiekkopaikkoja. Myös Vaaniankadulla on ilmaisia parkkipaikkoja. Torin parkkihallista meille kävelee parissa minuutissa.

KAUNISTA PUISTA

Haluamme tarjota luontoa ja luonnollisuutta sisutukseen koivuvaneristen pienesineiden ja koristeiden muodossa. Vuoden kypsynyt idea sai konkreettisen muodon vuonna 2016 syksyllä, kun rohkenimme kokeilla kolmen naisen voimin idean toteutusta Nuori Yrittäjyys (NY StartUp ) -projektin kautta.  Menestyksekkään NY-projektin jälkeen Jasmiina jatkoi yksin yrityksen seuraavaan muotoon, jolloin syntyi nykyinen Puine Ky.

HELLÄ YMPÄRISTÖLLE

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää ja toimimme sitä edistääksemme käyttämällä lähellä tuotettua ja läheltä tuotua koivuvaneria, ympäristöystävällisiä puunkäsittelytuotteita, uusiokäyttämällä joitakin pakkausmateriaaleja sekä vähentäen muovin niin tuotteiden kuin pakkaustenkin osalta minimiin. Pyrimme pakkaamaan tuotteemme myös mahdollisimman vähällä pakkausmateriaalilla.

LÄHELLÄ VALMISTETTUA

Haluamme tukea suomalaisuutta ja tästä syystä pyrimme pitämään kaikki käyttämämme materiaalit suomalaisina, niin pitkälle kuin se on mahdollista. Suunnittelemme ja teemme kaikki tuotteemme itse Lahden verstaallamme. Tuotteidemme pääraaka-aine on Koskisen suomalainen koivusta valmistettu ohutviiluvaneri, joka tulee Hirvensalmelta, läheltä meitä.

KETÄ

Jasmiina_kolehmainen_puine_puinefi_yrittäjä.jpg

Jasmiina Kolehmainen

Yrittäjä, suunnittelija, valmistaja

Jasmiina rakastaa luontoa, mutta viihtyy kaupungissa, rakastaa vanhaa mutta tykkää uudistaa. Selkeys ja rauhallisuus inspiroi kahden pojan äitiä ja lähes valmista puutekniikan insinööriä. Vahva tekemisen halu ohjaa jatkuvasti eteenpäin. Vapaa-ajalla perhe ja ystävät ovat tärkeitä, eikä liikkuminenkaan jää kovin vähälle. Väreistä musta on lempparein!

Ida-Emilia_Laukkanen_asiakaspalvelu_asiakaspalvelija_puine_puinefi.jpg

Ida-Emilia Laukkanen

Asiakaspalvelija, myyjä

Ida-Emilia on salaa kulinaristi, joka rakastaa urheilua ja aktiivista elämää. Koulutukseltaan taloushallinnon tradenomi, mutta pelkkien numeroiden pyörittelyn sijaan tykkää tehdä töitä myös ihmisten ja kameran parissa. Kahden äitinä tekee lyhennettyä työaikaa, aikaa on kodille ja inspiroivalle työlle. Hengittää estetiikasta ja järjestelystä.

Lisätietoja ja kysymykset
info@puine.fi

Asiakaspalaute
info@puine.fi

Tiedustelut puhelimitse
Puinen Shoppi 041 3174 794
(ti&to 12-18 ja la 11-15)
tai
Jasmiina 044 2434 798
(arkipäivisin klo 9-17)

+ Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme!