Itu-leikkuulauta

Osastot: , ,

56,00 (sis alv 24%)

TILATTAVISSA

Kuvaus

Itu- leikkuulauta tuo keittiöösi rentoa ja upeaa tyyliä, eleganteilla muodoilla. Muodon idea syntyi suurinpiirtein tämän mallisesta jämäpalasta, joka jalostettiin sitten valmiiksi leikkuulaudaksi. Leikkuulauta on varustettu nahkaisella lenkillä, joka auttaa laudan säilytyksessä. Nahkainen lenkki on kiinnitetty messinkisillä ruuveilla. Leikkuulauta on 20x30cm kokoinen, joten se sopii kokonsa puolesta keittiöön, kuin keittiöön. Itu-leikkuulauta on 21mm paksu, jolloin laudan päällä on turvallista ja helppoa tehdä ruokaa tai käyttää lautaa tarjoiluun. Jokainen leikkuulauta on tehty käsin, joten muoto voi hieman vaihdella lautojen kesken.

Tuote on käsitelty elintarviketurvallisella Osmo Color topoililla. Saatavilla vain koivun värisenä. Leikkuulauta suositellaan käsiteltäväksi uudelleen aika-ajoin, riippuen käytön tiheydestä noin puolen vuoden – vuoden välein.

Tuote on valmistettu omalla verstaallamme Lahdessa kotimaisesta Koskisen sertifioidusta koivuvanerista. Näitä on saatavilla rajoitettu erä, johtuen hydöyntämästämme hukkamateriaalista, joista nämä laudat on tehty.

Jos haluat, voit saada tähänkin tuotteeseen oman kaiverruksen, jolloin tuote sopii loistavasti lahjaksi. Kysy rohkeasti lisää eri vaihtoehdoista.