Joulukalenteri

32,0062,00 (sis alv 24%)

Joulun odotus on jännittävän kutkuttavaa aikaa, johon liittyy yllätyksiä. Tähän jännitykseen auttaa Puinen oma Joulukalenteri, josta on iloa joka joulu uudestaan. Joulukalenteria voit käyttää uudestaan seuraavana jouluna.

Voit valita joko pelkän Joulukalenterin pohjan, pohjan ja numerokortit tai kokonaisuuden pussukoiden kanssa, jolloin kalenterissa on valmiina 24 solmittua narua, joihin voit pujottaa mukana tulevat paperipussukat. Pussukoiden koko 7x13cm. Värivaihtoehtoina näissä eko ja kulta.

Kalenterissa on valittavana kaksi eri fonttia kauno- ja tikkukirjaimet ja voit lisätä myös oman valinnaisen tekstin, jos omaa tekstiä ei ole valittu, on tekstinä automaattisesti "Joulukalenteri" valitsemallasi fonttityylillä.. Kalenteri on 15 x 29 cm ja numerolaattojen halkaisija 3cm.

Kalenteri on suunniteltu ja valmistettu Lahdessa kotimaisesta koivuvanerista ja käsitelty ympäristöystävällisellä ja turvallisella Nano1-puunsuojalla. Naruna on pellavan värinen pellavanaru tai  musta vahattu puuvillanaru.

Lisätiedot

TEKSTI

KAUNO, TIKKU

NUMEROT

KAUNO, TIKKU, EI NUMEROITA

PUSSIEN VÄRI

EKO, KULTA, EI PUSSEJA

NARU

PELLAVA, MUSTA, EI NARUA

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme