Kakkukoriste nimellä ISO 37-47€


Kuvaus

Kakkukoriste nimellä, johon saat valita haluamasi nimen tai muun tekstin. Saatavilla 1-, 2- tai 3-rivisenä. Kakkukoristeen yhdelle riville mahtuu 10 merkkiä, merkkimäärän ylittyessä ota ensin yhteyttä info@puine.fi.

Kakkukoristeen tekstiosan kokonaisleveys tai korkeus noin 20 cm ja korkeus tikun kanssa on noin 25-30 cm. Suunnittelutyökalun vasemmassa nurkassa näkyy  mitat valitsemallasi tekstillä. Kakkukoristeen tekstiosa käsitellään Nano1-puunsuojalla tai Maston-spraymaalilla, saatavilla värivaihtoehdot koivu, kulta, hopea, valkoinen ja musta. Suosittelemme tikkuosan kelmuttamista ennen kakkuun laittamista, jotta kakkukoriste säilyy hyvänä seuraavaa käyttökertaa varten.

Suunnittelutyökalussa näkyvä teksti on vasta luonnos. Muokkaamme tekstin asettelun ja välit kuntoon, sekä lisäämme keskelle tekstiä tikun. Kirjoitusasu on kuitenkin lopullinen, eli emme enää muuta isoja kirjaimia pieniksi tai pieniä isoiksi, joten olethan huolellinen tehdessäsi tilausta. Halutessasi sydämen, laita “<3”, sydän on yksi merkki. Käytämme sydämenä valitun fontin mukaista, oikeaa sydämen muotoa.

Huomioithan, että kustomoidulla kakkukoristeella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

HUOM. JOS TARVITSET TUOTETTA JOLLEKIN TIETYLLE PÄIVÄLLE, MAINITSETHAN PÄIVÄMÄÄRÄN TILAUKSEN YHTEYDESSÄ. NÄIN OSAAMME OTTAA TILAUKSEN HUOMIOON TILAUSJONOSSAMME. Tilauksien, joissa vain kakkukoriste, toimitusaika normaaliaikoina on noin 3-5 arkipäivää. (Emme kuitenkaan ota vastuuta postin viiveistä, vaan lupaus ehtimisestä on niin, että kerkeämme itse tehdä ja lähettää kakkukoristeet ajoissa.)

Saatat myös pitää...