Pala -magneettinen avainnaulakko [yhdelle avainnipulle]

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

16,0048,00 (sis alv 24%)

Hukkuuko avaimet laatikoiden perälle, jää taskuihin tai leviää muualle kotiin. Avainten säilytys ei ole koskaan ollut näin helppoa ja tyylikästä. Jo yksikin koivusta valmistettu magneettinen avainnaulakko on oiva lisä eteisen sisustukseen ja käytännön läheinen yksityiskohta.

Kiinnitys seinään onnistuu joko vahvalla kaksipuolisella teipillä, tai ruuvilla. Ruuvikiinnitystä varten palikan takana on avaimenreikähela, jonka ansiosta kiinnitys on helppoa. Kaksipuoleisen teipin valitessasi sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin puhdistaa seinä, johon Pala on tulossa, ottaa suojapaperi teipin päältä pois, painaa Palaa seinään hetken, ja avot, naulakko on käyttövalmis.

Avainnaulakon magneetti pitää jopa 160g painavan avainnipun paikoillaan. Suosittelemme vähintään 30mm avainrengasta. Otathan huomioon myös piirilevyjä sisältävät avaimet, että ne roikkuu tarpeeksi kaukana magneetista.

Yhden avainnaulakkopalikan koko on 3x3x3cm. Pala on käsitelty Nano1-puunsuojalla, joka suojaa sitä lialta ja kosteudelta.

Lisätiedot

Paino 30 g (gramma)
Mitat 3 × 3 × 3 cm (senttimetri)
KIINNITYS

KAKSIPUOLINEN TEIPPI, RUUVI

MÄÄRÄ

1 KPL, 2 KPL, 4KPL

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme