Posterinpidikkeet

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

18,0044,00 (sis alv 24%)

Poista

Kuvaus

Nämä kauniit selkeät ja ennen kaikkea helpot julistepidikkeet on suunniteltu pitämään kaikki kauneimmat piirustukset, taideteokset ja julisteet sievästi esillä, mutta ne olisi helposti myös vaihdettavissa uuteen taiteeseen. Etenkin lapsiperheissä varmasti on tuttua, että piirustuksia tulee lisää päivittäin, joten näiden ansiosta jokainen piirustus saa olla hetken parrasvaloissa, kauniisti ripustettuna seinälle.

Julisterimoja on saatavilla sekä ylös että alas, ja neljää eri kokoa, ja kolmea eri mallia. Kaikkien mallien koot on samat, korkeus 4cm ja leveydet 22cm, 30 cm, 42cm sekä 50cm. Ensimmäinen malli on ihan suora, toisessa mallissa ulkokulmat ovat pyöristetyt, ja kolmannessa toinen reuna on ihanan palloreunainen.

Saatavilla mustana ja koivun värisenä. Koivun väriset on käsitelty turvallisella ja ympäristöystävällisellä Nano1-puunsuojalla, ja mustat kasviöljypohjaisella Osmo Color puuvahalla. Naru on vahattua mustaa puuvillanarua. Rimojen sisällä on pienet pyykkipojat, jotka aukeavat kaikki kerralla, kun yhdestä painaa auki. Kahdessa pienemmässä koossa pyykkipoikia on kaksi per lista, ja kahdessa isommassa koossa kolme per lista. Juliste menee listan sisälle vähintään 5mm.

 

Lisätiedot

VÄRI

KOIVU, MUSTA

KOKO

22CM, 30CM, 42CM, 50CM

MALLI

SUORA, PYÖRISTETYT KULMAT, PALLOREUNA

LISTAT

YLÄLISTA, YLÄ- JA ALALISTA