fbpx

Palvelemme seuraavasti:

MA : kiinni
TI : 12-18
KE : kiinni
TO : 12-18
PE : kiinni
LA : 11-15
SU : kiinni

Arkipyhät olemme pääsääntöisesti kiinni ja
poikkeusaukioloajat voit tarkistaa instagramista ja facebookista.

PUINEN SHOPPI

sijaitsee osoitteessa

OKEROISTENTIE 1, 15800 LAHTI

p. 041 3174 794

Työhuoneemme yhteydessä on ihana shoppi, jossa on kattava valikoima tuotteitamme nähtävillä ja ostettavissa. Shopilla pystyt myös tilaamaan kustomoituja tuotteita ja saat apua niiden suunnittelussa. Shopille voi myös tilata omat verkkokaupan kautta tekemät tilauksesi, valitsemalla toimitustavaksi noudon. Nouto onnistuu aukioloaikojemme puitteissa, ja noudon pitää tapahtua kuukauden sisään tilauksen valmistumisesta. Sovittaessa voi noutaa myös muina aikoina. Shoppimme ollessa kiinni, keskitymme tuotteiden valmistamiseen ja verkkokauppatilausten pakkaamiseen.

Meille on helppo tulla, sillä sijaitsemme aivan Lahden keskustan tuntumassa, ja 12-tien välittömässä läheisyydessä. Meidän shopin edessä on runsaasti neljän tunnin kiekkopaikkoja, ja viereisellä kadulla myös ilmaista parkkitilaa.

 

SHOPPI PALVELEE NORMAALISTI COVID-19 -EPIDEMIASTA HUOLIMATTA.  Me Puinella pidämme kasvomaskeja teidän turvallisen asioinnin varmistamiseksi, sekä huolehdimme erityisen tarkasti ovenkahvojen, kosketuspintojen sekä maksupäätteiden puhtaudesta, joten terveenä meille voit tulla asioimaan oman harkintasi mukaan. Sekä tietenkin pysymme itse kotona, jos meillä on flunssan oireita! Vältäthän asiointia liikkeessämme, mikäli sinulla on yhtään flunssan oireita.

KAUNISTA PUISTA

Haluamme tarjota luontoa ja luonnollisuutta sisutukseen koivuvaneristen pienesineiden ja koristeiden muodossa. Vuoden kypsynyt idea sai konkreettisen muodon vuonna 2016 syksyllä, kun rohkenimme kokeilla kolmen naisen voimin idean toteutusta Nuori Yrittäjyys (NY StartUp ) -projektin kautta.  Menestyksekkään NY-projektin jälkeen Jasmiina jatkoi yksin yrityksen seuraavaan muotoon, jolloin syntyi ensin kommandiittiyhtiö muotoinen Puine, ja 2019 vaihdoimme yritysmuotomme nykyiseen Puine Oy:hyn.

HELLÄ YMPÄRISTÖLLE

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää ja toimimme sitä edistääksemme käyttämällä lähellä tuotettua ja läheltä tuotua koivuvaneria, ympäristöystävällisiä puunkäsittelytuotteita, uusiokäyttämällä joitakin pakkausmateriaaleja sekä vähentäen muovin niin tuotteiden kuin pakkaustenkin osalta minimiin. Pyrimme pakkaamaan tuotteemme myös mahdollisimman vähällä pakkausmateriaalilla.

LÄHELLÄ VALMISTETTUA

Haluamme panostaa suomalaisuuteen, ja tästä syystä pyrimme pitämään kaikki käyttämämme materiaalit suomalaisina, niin pitkälle kuin se on mahdollista. Suunnittelemme ja teemme kaikki tuotteemme itse Lahden verstaallamme. Tuotteidemme pääraaka-aine on Koskisen suomalainen koivusta valmistettu ohutviiluvaneri, joka tulee Hirvensalmelta, läheltä meitä.

PUINELAISET

JASMIINA_KOLEHMAINEN_PUINE_YRITTAJA_KOTIMAINEN_AVAINLIPPU_VANERI-

Jasmiina
Kolehmainen

Yrittäjä, suunnittelija, laseroija

Jasmiina, 29, rakastaa luontoa, mutta viihtyy kaupungissa, rakastaa vanhaa mutta tykkää uudistaa. Selkeys ja rauhallisuus inspiroi kahden pojan äitiä ja lähes valmista puutekniikan insinööriä. Vahva tekemisen halu ohjaa jatkuvasti eteenpäin. Vapaa-ajalla perhe ja ystävät ovat tärkeitä, eikä liikkuminenkaan jää kovin vähälle. Väreistä musta on lempparein!

Anssi Kolehmainen

Anssi
Kolehmainen

Erikoismies

Anssi on 30-vuotias ratkaisukeskeinen tuotantomies. Hoitaa Puinella spesiaalihommia, joissa hän on paras. Rakastaa näpräämistä ja yksikseen puuhailua. Vapaa-ajalla rakentaa laivojen pienoismalleja sekä hengailee perheen kanssa.

JOSEFIINA_TUOMIVAARA_PUINE

Josefiina
Tuomivaara

Kokoaja, asiakaspalvelija

Josefiina on 23-vuotias oman elämänsä seikkailija. Vapaa-ajalla hän liikkuu yhdessä Kaneli -koiran kanssa luonnossa. Harrastuksiin kuuluu myös salibandy. Töissä hän on omimmillaan pikkutarkkuutta vaativissa hommissa. Tulevaisuudessa Josefiina haluaisi opiskella mieluisan ammatin ja nähdä maailmaa.

LOTTA_SMEDS

Lotta
Smeds

Asiakaspalvelija

Lotta on 23-vuotias torniolainen säpäkkä nainen. Hän pitää vapaa-ajalla erityisesti leipomisesta, retkeilystä ja töissä lempparihomma on maalaaminen. Eri kulttuurit kiehtovat häntä, ja latinomusiikki saakin jalan vipattamaan. Tulevaisuudessa Lotta haluaisi opiskella psykologiaa.

Lisätietoja ja kysymykset
info@puine.fi

Asiakaspalaute
info@puine.fi

Tiedustelut puhelimitse
Puinen Shoppi 041 3174 794
(ti&to 12-18 ja la 11-15)
tai
Jasmiina 044 2434 798
(arkipäivisin klo 9-17)