Kiinnostaako jälleenmyynti?

Ihanaa! Lisätietoja varten tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse info@puine.fi. Luethan vielä jälleenmyyntiehtomme huolella ennen yhteyden ottoa.

Jälleenmyyntiehdot:
Jälleenmyyjät tekevät tilaukset verkkokaupan kautta heille erikseen luoduilla tunnuksilla. Tukkukaupan tunnukset ovat yritysasiakkaan vastuuhenkilölle tarkoitetut ja luottamukselliset, eikä niitä saa luovuttaa toisille osapuolille. Asiakas sitoutuu olemaan luovuttamatta tukkuasiakkuuteen liittyviä tunnuksia ja tietoja kolmansille osapuolille.

Et voi ostaa tukkuhinnoilla tuotteita omaan käyttöösi. Tukkuhinnat ovat vain jälleenmyyntiä varten. Minimitilausmäärä on 5kpl/ per tuote. Jos haluat sisällyttää tähän 5 kpl erään useampaa väriä, sinun tulee tilata 5kpl samaa väriä ja lisätä kommenttiosioon väritoiveet. Jälleenmyynti hinta päivittyy vasta, kun kutakin tuotetta on lisätty vähintään 5kpl.
Tukkuhinnat eivät koske mitään personoitavia tuotteita, ellei erikseen sovita esimerkiksi, että jälleenmyyjälle tehdään x määrä samaa tekstiä/kuvaa sisältävää 5kpl tai enemmän erää tuotteesta.

Verkkokaupan alennuskupongit ja kampanjat eivät koske jälleenmyynti-tilauksia, joten ethän käytä muita koodeja kuin niitä mitkä ovat jälleenmyyjillemme tarkoitettuja.

Toimitusaika on n. 3 viikkoa. Vahvistamme toimitusajan tilauksen vastaanotettuamme. Mikäli haluat tuotteet suoraan kotiisi, valitsethan toimitustavaksi “Pikapaketin” tai “Kotipaketin”. Emme vastaa Postin viiveistä.

Postipaketti: lähetetään tavallisena, Postin toimipisteestä noudettavana pakettina. Postipaketin toimitusaika voi olla 1-2, ja ruuhka-aikaan jopa 3-5 päivää.

Pikapaketti: haluamme tarjota jälleenmyyjiemme tilauksille helpon ja nopean pikapaketin, jotta saatte tuotteemme nopeasti myyntiin. Lähetys jaetaan tilaukseen merkittyyn osoitteeseen ja luovutetaan kuittausta vastaan pääsääntöisesti lähetystä seuraavana päivänä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Ei erillistä saapumisilmoitusta, kun kyseessä on perillejakolähetys.

Kotipaketti: Kotipaketti on helppo ratkaisu verkkokaupan asiakkaille. Olemme yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä, jolloin sovimme jakeluajan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 välillä.

Nouto: ilmainen – voit toki halutessasi noutaa tuotteet myymälästämme. Otathan kuitenkin yhteyttä ennen tilaamista, kiitos!

Sopimusehdot:
Puine Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja tarvittaessa.

Toimitusta ja tilausta koskee muilta osin myös yleiset Tilaus- ja toimitusehdot.

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme