Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 14.10.2016 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Puine Ky (Y-tunnus 2809342-1). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja muualle Eurooppaan. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.puine.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

HUOM! TEEMME KAIKKI TUOTTEET TILAUKSESTA, JOTEN TOIMITUSAIKAMME ON AINA 1-2 VIIKKOA. KIIREELLISISSÄ ASIOISSA KYSY SÄHKÖPOSTITSE TAI PUHELIMITSE SEN HETKEN TOIMITUSAIKAA, JA MAHDOLLISUUTTA TOIMITTAA TUOTE/TUOTTEET KIIREELLISESTI.

Tiedustelut puhelimitse Puinen Shoppi 041 3174 794 (ti&to 12-18 ja la 11-15)
tai  Jasmiina 044 2434 798 (arkipäivisin klo 9-17)

Tilausvahvistus

Lähetämme jokaisen onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

 • tilausnumeron
 • tilaamasi tuotteet
 • tilauksen loppusumman

Mikäli teit tilauksen, muttet jostain syystä saanut tilausvahvistusta, otathan viipymättä yhteyttä myyjään info@puine.fi.

Maksutavat

Voit maksaa tuotteet kaikilla alla olevilla Checkoutin tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla.
Checkout - Oma maksutapa kaikille
Checkout -palvelun maksuehdot

Checkout-palvelu kuluttajalle

“Checkout on kotimainen maksunvälityspalvelu, joka tarjoaa maksutavat kauppiaille verkossa, mobiilissa ja myymälässä. Palvelut ovat tällä hetkellä käytössä yli 10 000 suomalaisessa kaupassa, ja Checkout on välittänyt jo yli 12 miljoonaa maksutapahtumaa. Checkout on osa OP Ryhmää.”

Toimitusaika

Tuotteiden valmistusprosessi kestää tuotteesta riippuen pääsääntöisesti 1-3 vuorokautta. Tilaukset valmistetaan kuitenkin tilausjärjestyksessä, joten toimitusaika on 1-2 viikkoa, tämä vaihtelee tilausmäärän vuoksi. Alamme valmistaa tuotteita mahdollisimman pian tilauksen saatuamme tilausjärjestyksessä.  Postitamme tuotteita jokainen arkipäivä. Ilmoitamme toimitusaikamuutoksista verkkokauppamme bannerissa sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Huom. Emme pidä suurimmasta osasta tuotteita suurta varastoa, joten mikäli tarvitset tuotteen jollekin tietylle päivälle kannattaa siitä kysyä asiakaspalvelusta ennen tilauksen tekemistä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät postitus- ja pakkauskulut, ne ilmoitetaan tilauksen teon yhteydessä. Toimitamme tilaukset paketteina, ja saat toimituksen seurantakoodin toimitusvahvistuksen yhteydessä. Lähetysten välittäjänä toimii Posti.

Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta, veloitamme tästä aiheutuneet kulut (10,00 €) asiakkaalta. Myös asiakkaan puolelta virheellisen tiedon antamisesta aiheutuvat kulut veloitamme asiakkaalta. Esimerkiksi väärä osoite / puhelinnumero.

Toimituksissa käytämme nykyään vain seurattavia toimitusmuotoja.

 • Pikkupaketti on kirjeen kokoinen postiluukkuun jaettava paketti. Jos tuote/tuotteet ylittävät pikkupaketin maksimikoon, muutamme paketin automaattisesti Paketiksi, jolloin nouto omasta lähipostista.
 • Paketti on normaali paketti, joka noudetaan asiakkaan valitsemasta Postin noutopisteestä.
 • Pikapaketti on paketti, joka on perillä seuraavana päivänä sen lähetyksestä ja se noudetaan noutopisteestä. (HUOM! Ei tarkoita, että tuotteella on päivän toimitusaika, jos tuotetta ei valmiina.)
 • Kotipaketti on paketti, joka jaetaan kotiovellesi, Posti sopii ajan asiakkaan kanssa.

Nouto työhuoneelta

Halutessaan asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteet Lahdesta Puinen työtilasta osoitteesta Lahdenkatu 10, 15140 Lahti. Shoppimme on auki ti&to 12-18 ja la 11-15. Muista ajoista noudon suhteen on sovittava etukäteen. Tilauksen voi noutaa vasta sen jälkeen, kun asiakas on saanut “Tilaus on valmis noudettavaksi” viestin sähköpostiinsa. HUOM! VALITESSASI TOIMITUSTAVAKSI NOUDON, SITOUDUT NOUTAMAAN TILAUKSESI KUUKAUDEN SISÄÄN TILAUKSEN VALMISTUMISESTA.

Vaihto- ja palautusehdot

Tilauksesta valmistettavat tuotteet

Kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta. Huomiothan, että kustomoitavilla tilaustuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeutta. Mikäli olet tyytymätön tuotteeseen, pyydämme sinua kuitenkin olemaan yhteydessä Myyjään info@puine.fi.

Vaihto ja palautus

Etäkaupassa on voimassa 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto toiseen tuotteeseen on maksuton, vaihto on mahdollinen samaan tuotteeseen eri värissä, tai samanhintaiseen toiseen tuotteeseen. Emme vaihda eri hintaisiin tuotteisiin. Palautus ja vaihto-oikeus ei koske kustomoituja tuotteita.

Palautusmaksu on 6 euroa, ja se pidätetään palautussummasta.

Virheelliset tai vioittuneet tuotteet

Mikäli Tuote on vioittunut tai muutoin virheellinen, pyydämme ystävällisesti olemaan viipymättä yhteydessä Myyjään info@puine.fi ja joka tapauksessa 14 päivän kuluessa toimituksesta. Mikäli pakkaus on vioittunut kuljetuksessa, on vioittumisesta tehtävä ilmoitus välittömästi rahdinkuljettajalle, eli Postille.

Kuljetuksessa vioittuneet tuotteet ensisijaisesti korjataan, jos siihen on mahdollisuus, jolloin asiakas lähettää tuotteen tai tuotteet palautuskoodilla meille korjattavaksi.

Mikäli tuote on korjauskelvoton, valmistamme uuden vastaavan tilalle.

 

Palautusosoite:

Puine Ky / Palautus
Lahdenkatu 10
15140 Lahti

Postin logistiikkatunnuksemme on 651228, tämän tunnuksen avulla saat lähetettyä paketin meille ilman maksua. Laitathan meille aina sähköpostia ennen palautusta!

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@puine.fi tai postitse:

Puine Ky
Lahdenkatu 10
15140 Lahti

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Puine Ky käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Puine Ky sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Puine Ky (Y-tunnus: 2809342-1)
Lahdenkatu 10
15140 Lahti

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Jasmiina Kolehmainen
Puhelin +358 44 2434 798
Sähköposti jasmiina@puine.fi

REKISTERIN NIMI

Puinen asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Puinen asiakkaaksi tai ostanut Puinelta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Puinen asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Puinen toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Puinen omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Puine saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Puinen asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Puinella on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Puinen asiakaspalveluun, sähköpostitse info@puine.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

  Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

 • Henkilön etu- ja sukunimi
 • Sähköpostiosoite
 • Postiosoite
 • Puhelinnumero
 • Tiedot käsitellyistä tilauksista
 • Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Puinen käytössä, paitsi Puinen käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Puinen ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Puinen tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Puinen sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Puinen salasanasuojatulla palvelimella.

+ Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme!