PALAUTUSEHDOT JA -OHJEET

Tällä sivulla on erikseen käsitelty Palautusta ja vaihtoa koskevia käytäntöjämme ja ehtojamme. KAIKKI TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT NÄET TÄÄLTÄ.

 

Voimassa 14.10.2016 alkaen

Kaikki tilaus ja toimitusehdot löytyy täältä;

 

• VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Etäkaupassa on voimassa 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus, joka ei koske edellämainittuja kustomoituja tilaustuotteita. Vaihto toiseen tuotteeseen on maksuton. Vaihto on mahdollinen samaan tuotteeseen eri värissä, tai samanhintaiseen toiseen tuotteeseen. Emme vaihda tuotetta eri hintaiseen tuotteeseen.

Palautusmaksu on 6 euroa, ja se pidätetään palautussummasta. Palautuksesta tulee aina tehdä ilmoitus Myyjälle sähköpostitse info@puine.fi.

 

• TILAUKSESTA VALMISTETTAVAT TUOTTEET

Huomiothan, että kustomoitavilla tilaustuotteilla ei ole 14 vrk:n palautusoikeutta, sillä tuote on uniikki ja tehty Asiakkaan omien tietojen mukaan. Mikäli olet kuitenkin tyytymätön tilaamaasi kustomoitavaan tuotteeseen, pyydämme sinua kuitenkin olemaan yhteydessä Myyjään info@puine.fi. Mikäli tuotteessa on virhe, joka johtuu meistä, olemme ensisijaisesti velvollisia valmistamaan teille uuden tuotteen.

 

• VIRHEELLISET TAI KULJETUKSESSA VIOITTUNEET TUOTTEET

Mikäli tilaamasi tuote on vioittunut tai muutoin virheellinen, pyydämme ystävällisesti olemaan välittömästi ja ennen tuotteen mahdollista käyttöä yhteydessä Myyjään info@puine.fi kuvan kera, reklamaatio on tehtävä kuljetuksessa vioittuneesta tuotteesta on tehtävä viimeistään 7 päivän kuluessa toimituksesta, kuitenkin ennen käyttöä. Mikäli pakkaus on vioittunut kuljetuksessa, on vioittumisesta tehtävä ilmoitus välittömästi rahdinkuljettajalle, eli Postille.

Kuljetuksessa tai kuljetuksen aikana vioittuneet tuotteet ensisijaisesti korvataan uudella tuotteella, tai korjataan, jos siihen on mahdollisuus. Asiakas toimittaa myyjälle tiedon tuotteen hajoamisesta kuvan muodossa, jolloin Myyjä arvioi, onko tuote korjauskelpoinen. Mikäli tuote on korjauskelpoinen, Asiakas lähettää tuotteen tai tuotteet palautuskoodilla Myyjälle korjattavaksi. Mikäli tuote ei ole korjauskelpoinen, Asiakas sitoutuu hävittämään kelvottoman tuotteen tai vaihtoehtoisesti Myyjän pyynnöstä lähettämään sen takaisin Myyjälle. Korjauskelvoton tuote korvataan Asiakkaalle.

 

• MUISTATHAN AINA TEHDÄ MEILLE ILMOITUKSEN PALAUTUKSESTA info@puine.fi

Emme vastaanota palautuksia, jotka ovat lähetetty yli 14 vrk siitä, kun asiakas on vastaanottanut toimituksen. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Palautusmaksu on 6€, ja vähennämme sen hyvitettävästä summasta, myös osapalautuksissa.

Jos alkuperäinen tilaus on ollut yli 75€ ja täten ilmaisilla postikuluilla, ja palautuksen jälkeen tilauksen yhteissumma on alle 75€, vähennämme palautusmaksun lisäksi myös alkuperäisen tilauksen toteutuneet pakkaus- ja toimituskulut.

 

Palauttaessasi tai vaihtaessasi tilauksesi, lataa tästä PALAUTUSOHJE , jossa on palautusosoite, postin palautuskoodi ja muut tärkeät ohjeet palautusta varten. Jos sinulla ei ole tulostinta, ei tarvitse tulostaa lomaketta, riittää että kirjoitat vaikka lähetyslistasi taakse tarvittavat tiedot, jotta osaamme täällä päässä sitten yhdistää palautukset oikein.

 

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme