tervetuloa ostoksille!

Tällä sivulla näet kaikki tuotteiden kategoriat, sekä lyhyen kuvauksen siitä, millaisia tuotteita kyseisestä kategoriasta löytyy.

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Täältä löydät kaikki tuotteemme, ja voit niitä selailla oman toiveesi mukaan esimerkiksi edullisimmasta päästä alkaen.

Kakkukoristeet ovat meidän ja teidän asiakkaidemme ikisuosikkeja. Täältä löydät niin kustomoitavat koristeet, kun lukuisat vakioteksteillä ja kuvioilla tilattavat kakkukoristeet.

Puinelta löytyy valikoima kodin sisustustuotteita ja koriste-esineitä monen tyyliseen kotiin. Valmistamme monenlaisia arjen helpottajia ja kodin käytännöllisiä apureita.

Puinen valmistamat vaneriset korut ja korvikset ovat ihana lisä asuun kuin asuun. Täältä löydät myös avaimenperät, pinnit ja pompulat.

Kaikki uusimmat tuotteemme kerättynä yhteen. Useat tuoteideat tulee suoraan asiakkailta, joista jalostamme ideat ihaniksi tuoteksi.

Vieraskirjat, koristeet, kyltit ja muut tuotteet tärkeimpiin juhlapäiviin löytyy täältä. Häätuotteita teemme vakiotuotteiden lisäksi myös täysin asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Emme ole unohtaneet lapsia, vaan lapsille löytyy lelujen ja asusteiden lisäksi myös kauniita koristeita lapsen oman huoneen seinille ja hyllyille.

Tämä osasto on varattu kaikelle muulle, mitä ei oikein osattu mihinkään muuhun aiempaan kategoriaan laittaa. Ihania juttuja monenlaiseen tilanteeseen.

Suuren osan tuotteistamme voit teettää omalla tekstillä tai nimellä juuri sinun kotiisi tai lahjan saajalle mielusaksi.

Vanerikorit ovat täydellinen lisä lahjaan kuin lahjaan. Kortin elämä voi jatkua juhlien jälkeen pienenä sisustustauluna lahjan saajan kotona.

Tänne on kerätty miehille sopivia tuotteita, rusetteja, sisustusjuttuja, korvakoruja ja muita asusteita. 

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme