ASUSTEET

Asusteita koivuvanerista? Miksipä ei, siksi teemme kotimaisesta koivuvanerista upeita korvakoruja, kaulakoruja, pinnejä ja ponnareita, tietenkään unohtamatta rusetteja. Valmistamme asusteita arkeen ja juhlaan. Koristele itsesi ekologisesti ja ajattomasti, tyylikkyyttä unohtamatta!

Puiset korut arkeen ja juhlaan

Puiset korut ja korvakorut sopivat ajattomaan tyyliin. Valmistamissamme koruissa toistuvat kauniin maanläheiset värit, jotka sopivat monenlaiseen asukokonaisuuteen. Meille on tärkeää tuotteiden pitkä käyttöikä, joten suunnittelemme korumme kestämään aikaa. Ajaton muotoilu ja tyylikkyys yhdistävät Puinen koruja.

Korujen lisäksi valmistamme asusteita miesten juhlapukeutumiseen. Puinen rusetti viimeistelee leikkisän juhlatyylin. Meiltä löytyy myös koivuvaneriset kalvosinnapit, taskuviilut ja solmioneulat.

Kotimaiset avaimenperät ja avainnauhat omalla tekstillä

Löydät meiltä myös muut asusteet, kuten heijastimet, avainnauhat ja avaimenperät. Avainnauha ja avaimenperä ovat saatavilla omalla tekstillä, avaimenperä myös omalla piirustuksella. Asusteiden säilytykseen meiltä löytyy koruteline, jolla pidät korusi kauniisti esillä.

Söpöt pinnit ja pompulat piristävät kampausta. Teemme hiustarvikkeita erilaisilla kivoilla kuvioilla ja väreillä. Valitse suosikkisi!

Valmistamme tuotteemme omalla verstaallamme Lahdessa, käyttäen kotimaista koivuvaneria.

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme