TARVITSETKO JOTAIN ERILAISTA?

Käyntikortit

Valmistamme  vain 0,6mm paksusta vanerista kauniit ja varmasti erottuvat käyntikortit toiveidesi mukaan. Hintaan vaikuttaa useat tekijät, koko, muoto, yksi- tai kaksipuoleisuus, mahdolliset reiät ja muut toiveet. Suunnittelemme myös kortit toiveiden mukaan, ellei omaa mallia tai valmista suunniteltua korttia ole. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Häihin ja juhliin

Häät ja muut juhlasi ovat meillekin tärkeitä, ja somistamme ne yhdessä kanssasi juuri kuten haluat. Tarvitsettepa ruokavaliokylttejä, pöytänumeroita, menuja, pöytäohjelmia tai ihan niitä ensimmäisenä tarvittavia hääkutsuja, niin me autamme teitä. Juuri teidän toiveidenne mukaan. Kysy rohkeasti jo valmiita mallejamme koristeista, tai tarjousta suunnitelmillesi. Tehdään päivästänne upea!

Kyltit, logot, hinnastot...

Olipa sinulla tai yritykselläsi tarve nimikylteille, hinnastolle, kyltille, tai logolle, me voimme tehdä sen tai useammankin. Myös liikelahjat, vierailijakortit, markkinointituotteet ja kutsut onnistuu. Kustomoidut tuotteet laidasta laitaan, uskalla rohkeasti kysyä ja pyydä tarjous!

OTA YHTEYTTÄ / PYYDÄ TARJOUS

+ Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme!