fbpx

TARVITSETKO JOTAIN ERILAISTA?

Käyntikortit

Valmistamme  vain 0,6mm paksusta vanerista kauniit ja varmasti erottuvat käyntikortit toiveidesi mukaan. Hintaan vaikuttaa useat tekijät, koko, muoto, yksi- tai kaksipuoleisuus, mahdolliset reiät ja muut toiveet. Suunnittelemme myös kortit toiveiden mukaan, ellei omaa mallia tai valmista suunniteltua korttia ole. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Häihin ja juhliin

Häät ja muut juhlasi ovat meillekin tärkeitä, ja somistamme ne yhdessä kanssasi juuri kuten haluat. Tarvitsettepa ruokavaliokylttejä, pöytänumeroita, menuja, pöytäohjelmia tai ihan niitä ensimmäisenä tarvittavia hääkutsuja, niin me autamme teitä. Juuri teidän toiveidenne mukaan. Kysy rohkeasti jo valmiita mallejamme koristeista, tai tarjousta suunnitelmillesi. Tehdään päivästänne upea!

Kyltit, logot, hinnastot...

Olipa sinulla tai yritykselläsi tarve nimikylteille, hinnastolle, kyltille, tai logolle, me voimme tehdä sen tai useammankin. Myös liikelahjat, vierailijakortit, markkinointituotteet ja kutsut onnistuu. Kustomoidut tuotteet laidasta laitaan, uskalla rohkeasti kysyä ja pyydä tarjous!

Tarjousta pyytäessäsi, kerrothan meille selkeästi seuraavia toiveitasi tarjouksen laskemista helpottamaan;

  • tuotteen/tuotteiden koot – ilman tätä emme voi laskea tarjousta tarkasti. Työstöalamme on 600x1000mm, eli sen kokoinen voi olla yksi kappale
  • materiaalin paksuus – varastossamme on vanereita seuraavan paksuisina;  0,6mm, 1,5mm, 2,5mm, 4mm ja 6mm
  • vanerin väri – käytämme Osmo Colorin puuvahoja mustana, valkoisena ja harmaana, näiden lisäksi löytyy kultaista ja hopeaa spray -maalia, ja kirkkaita lakkoja mattana ja kiiltävänä. Muutkin värit onnistuu sovittaessa.
  • tilausmäärä – tämä vaikuttaa aina tarjouksen loppusummaan.
  • toimituksen nopeus – tilausaikamme vaihtelee, nyt kun käytössämme on kaksi konetta, joilla teemme eri asioita.
  • mahdolliset fonttitoiveet, ja niiden työstötyylit, kaiverretaanko teksti vai leikataanko läpi, vai kenties leikataan toisesta vanerista ja liimataan johonkin pohjaan. Nämä kaikki vaikuttavat hintoihin.

Isommissa erissä teemme ja lähetämme aina prototyypin katsottavaksi ja mahdollisia korjauksia siihen voidaan vielä proton jälkeen tehdä. Kaikki tilaustyöt ovat erilaisia, joten haluamme perehtyä työhön hyvin ennen hinta-arvion antamista, ja siksi emme anna hinta-arvioita puhelimitse.

Jos sinulla on jo valmis tiedosto oikeassa muodossa, (esim .ai, .swg, .pdf) voit lähettää sen jo meille, niin voidaan katsoa, miten tarpeesi onnistuisimme parhaiten täyttämään.


HUOM!

Kustomoitavia kakkukoristeita

voit tilata suoraan verkkokaupan

kautta, pääset suunnittelutyökaluun

painamalla  TÄSTÄ.


OTA YHTEYTTÄ / PYYDÄ TARJOUS