tietoa meistä

Tältä sivulta voit lukea lisää arvoistamme ja ideologiastamme, siitä, mitä Puine haluaa edustaa ja olla tarjoamassa tuotteidemme muodossa. Sivun lopussa on myös esittely kaikista puinelaisista, heidän työnkuvansa ja arjen haaveensa. 

ARVOMME

KAUNISTA PUISTA

Haluamme tarjota luontoa ja luonnollisuutta sisutukseen koivuvaneristen pienesineiden ja koristeiden muodossa. Tuotteiden suunnittelussa ja muotoilussa pyrimme ajattomuuteen, klassisuuteen ja tyylikkyyteen, jolloin tuotteemme ilahduttaisivat mahdollisimman pitkään. Kauneutta on kaikkialla, kunhan vain huomaamme sen.

HELLÄ YMPÄRISTÖLLE

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää ja toimimme sitä edistääksemme käyttämällä lähellä tuotettua ja läheltä tuotua koivuvaneria, ympäristöystävällisiä puunkäsittelytuotteita, uusiokäyttämällä joitakin pakkausmateriaaleja sekä vähentäen muovin niin tuotteiden kuin pakkaustenkin osalta minimiin. Pyrimme pakkaamaan tuotteemme myös mahdollisimman vähällä pakkausmateriaalilla.

LÄHELLÄ VALMISTETTUA

Haluamme panostaa suomalaisuuteen, ja tästä syystä pyrimme pitämään kaikki käyttämämme materiaalit suomalaisina, niin pitkälle kuin se on mahdollista. Suunnittelemme ja teemme kaikki tuotteemme itse Lahden verstaallamme. Tuotteidemme pääraaka-aineena käytämme Koskisen sertifioitua suomalaista koivusta valmistettua ohutviiluvaneria, joka tulee Hirvensalmelta, läheltä meitä.

meille on myönnetty avainlippu.

Avainlipun myöntäminen on meille iso ja merkittävä asia, ja kannamme avainlippua ylpeydellä.

Avainlippu pähkinänkuoressa

Avainlippu-merkki voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia.

Kotimaisuusaste tarkoittaa suomalaisten kustannusten osuutta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen tai palvelun tuotantoon kohdistuvat kustannukset. (Lähde; https://suomalainentyo.fi/kuluttajille/ )

Valitse työtä Suomeen!

Avainlippu-kampanjalla haluamme pysäyttää Sinut ostopäätöksen äärelle. Oletko tullut ajatelleeksi, että kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen voi samalla olla myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta? Kotimainen valinta työllistää ja tuotteen jäljitettävyys ja läpinäkyvyys on usein paremmalla tolalla kuin  halpatyövoimamaassa valmistetuissa tuotteissa. Kun haluat tukea suomalaista työtä, muista ostotilanteessa valita suomalaisia työllistävä tuote tai palvelu!

  PUINELAISET

  Jasmiina Kolehmainen

  Jasmiina Kolehmainen

  Yrittäjä, suunnittelija, laseroija

  Jasmiina, 31, rakastaa luontoa, mutta viihtyy kaupungissa, rakastaa vanhaa mutta tykkää uudistaa. Selkeys ja rauhallisuus inspiroi kahden pojan äitiä ja lähes valmista puutekniikan insinööriä. Vahva tekemisen halu ohjaa jatkuvasti eteenpäin. Vapaa-ajalla perhe ja ystävät ovat tärkeitä, eikä liikkuminenkaan jää kovin vähälle. Väreistä musta on lempparein!

  Anssi Kolehmainen

  Anssi Kolehmainen

  moniosaaja, toimeen tarttuja

  Anssi on 32-vuotias ratkaisukeskeinen tuotantomies. Edelliset työt ovat opettaneet tehokkaaksi ja tarkaksi oli kyseessä pyyhemerkki, tai isompi tilaustyö. Hoitaa siksikin Puinella spesiaalihommia, joissa hän on paras. Rakastaa näpräämistä ja yksikseen puuhailua. Vapaa-ajalla rakentaa laivojen pienoismalleja sekä hengailee perheen kanssa.

  Seuraa meitä

  Tilaa uutiskirjeemme