Kakkukoriste nimellä 20 cm (35-45€)


Kakkukoriste nimellä, johon saat valita haluamasi nimen tai muun tekstin. Saatavilla 1-, 2- tai 3-rivisenä. Kakkukoristeen yhdelle riville mahtuu 10 merkkiä, merkkimäärän ylittyessä ota ensin yhteyttä info@puine.fi.

Kakkukoristeen kokonaisleveys noin 20cm ja korkeus tikun kanssa on noin 30cm.  Kakkukoristeen tekstiosa käsitellään Nano1 -puunsuojalla tai Matsonin spraymaalilla, saatavilla värivaihtoehdot koivu, kulta, hopea ja musta. Suosittelemme tikkuosan kelmuttamista ennen kakkuun laittamista, jotta kakkukoriste säilyy hyvänä seuraavaa käyttökertaa varten.

Suunnittelutyökalussa näkyvä teksti on vasta luonnos. Muokkaamme tekstin asettelun ja välit kuntoon, sekä lisäämme keskelle tekstiä tikun. Kirjoitusasu on kuitenkin lopullinen, eli emme enää muuta isoja kirjaimia pieniksi tai pieniä isoiksi, joten olethan huolellinen tehdessäsi tilausta. Halutessasi sydämen, laita “<3”, sydän on yksi merkki. Käytämme sydämenä valitun fontin mukaista, oikeaa sydämen muotoa.

Huomioithan, ettei kustomoidulla kakkukoristeella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

HUOM. JOS TARVITSET TUOTETTA JOLLEKIN TIETYLLE PÄIVÄLLE, MAINITSETHAN PÄIVÄMÄÄRÄN TILAUKSEN YHTEYDESSÄ. NÄIN OSAAMME OTTAA TILAUKSEN HUOMIOON TILAUSJONOSSAMME.

 

Saatat myös pitää...