Jänö -kortti

9,00 (sis alv 24%)

Tilattavissa!

Tilattavissa!

Suloinen Jänö -kortti on täydellinen onnittelukortti kenelle tahansa, materiaalin vuoksi kortin saaja voi hyödyntää korttia kätevästi vaikka sisustamisessa. Yksinkertaisen kaunis vanerikortti, johon voi myös takapuolelle kirjoittaa omat toivotukset tai teettää meillä kaiverruksen.

Mikäli tahdot kirjoittaa kortin taakse oman toivotuksesi, suosittelemme siihen kuulakärkikynää, tai esimerkiksi puuvärikynää. Tussit ja huopakynät voivat levitä ikävästi puunsyihin. Toivotuksen voi myös kirjoittaa erilliselle paperille, jonka voi liimata tai liittää muutoin kortin yhteyteen.

Kortin kuva kaiverretaan laserleikkurilla eli niin sanotusti polttokaiverretaan, tämän vuoksi kuvan väri on aina jonkin sävyinen ruskea, sävy vaihtelee puun orgaanisuuden vuoksi eri tummuusasteiden välillä. Täysin mustaa kuvaa emme saa aikaiseksi.

Kortin koko on A6, ja kortti on mahdollista lähettää kirjeenä tavallisella postimerkillä saajalleen. Korttiin käytetyn vanerin paksuus on 1,5mm. Valmistettu omalla verstaallamme Lahdessa kotimaisesta Koskisen sertifioidusta koivuvanerista.

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme