JOULU

Pian on taas vuoden ihanimman juhlan aika: joulu on tulossa! Puinen joulukoristeet tuovat kotiin tai vaikka työpaikalle joulun tunnelmaa. Valikoimastamme löydät erilaiset kuusenkoristeet, kranssit, kakkukoristeet, joulukalenterit sekä muut jouluiset koristeet. Valmistamme kaikki tuotteet omalla verstaallamme Lahdessa, käyttäen kotimaista koivuvaneria.

Toivota joulu tervetulleeksi kotiin ihanilla joulukoristeilla. Puinen joulukoristeet sopivat mainiosti moderniin ja skandinaaviseen sisustukseen. Koristeista löytyy perinteisiä hahmoja, kuten tontut ja enkelit, mutta kauniin yksinkertaisen muotoilun ansiosta ne sopivat monenlaiseen kotiin. Myös esimerkiksi klassinen misteli tai kranssi muuttuu vuodesta toiseen kestäväksi koristeeksi, kun se on tehty koivuvanerista. Osa koristeista, kuten tuikkukuppi, sopii käyttöön myös joulun jälkeen.

Joulun odotus alkaa tietenkin joulukalenterilla. Jos perinteinen joulukalenteri ei ole sinua varten, hauska ikijoulukalenteri voisi olla mieleesi. Ikijoulukalenteri on ajaton ja kestää joulusta toiseen. Valikoimastamme löytyy sekä laskurimainen ikijoulukalenteri että joulukalenteri, jonka pusseihin voit joka vuosi vaihtaa haluamasi yllätykset.

Joulukuusen koristelu on kivaa puuhaa koko perheelle. Valikoimastamme löytyy ihania vaihtoehtoja perinteisille kuusenkoristeille, kuten joulupallot omalla tai lemmikin nimellä. Puiset joulukuusen koristeet sopivat monenlaiseen jouluiseen kotiin, myös muualle kuin kuuseen. Moni kuusenkoristeemme on oiva pakettikoriste. Muista myös kuusen latvatähti!

Varmasti monen meistä suosikkiasia joulussa ovat herkulliset jouluruuat. Löydät meiltä kivoja koristeita viimeistelemään joulupöydän kattauksen. Esimerkiksi kuusenmuotoiset servettirenkaat ovat kaunis lisä joulupöytään. Myös erilaiset pöytäkoristeet, kuten kuuset ja enkelit, tuovat joulun tunnelmaa ruokapöytään. Eikä unohdeta kakkukoristeita! Vanerinen kakkukoriste sopii mainiosti joulukakkuun, kun siinä on joulun toivotus tai jokin jouluteemainen muoto, kuten tonttu tai kuusi.

Näytetään kaikki 42 tulosta

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme