Kranssi-kortti[omalla tekstillä]

10,0014,00 (sis alv 24%)

Tilattavissa!

Upea Saara Saukon piirtämä kortti, jossa on hieno kranssi ja kaunolla kirjoitettu haluamasi oma teksti. Kortista saat yksilöllisen kenelle tahansa valitsemallasi tekstillä.

Eteen tekstin mitta maksimissaan 20 merkkiä, taakse mahtuu noin 100 merkkiä. Huomioithan oikeinkirjoitusasun, emme korjaa tekstejä, vaan kirjoitamme ne siten, kun ne tilaukseen on kirjoitettu. Mikäli haluat tekstit kortin eteen sekä taakse, niin erotathan tekstit / merkillä.

Kortin taakse voi kirjoittaa onnittelut tai kiitokset, esimerkiksi kuulakärkikynällä, tai voit kaiverruttaa  ne suoraan myös meillä.

Mikäli tahdot kirjoittaa kortin taakse oman toivotuksesi, suosittelemme siihen kuulakärkikynää, tai esimerkiksi puuvärikynää. Tussit ja huopakynät voivat levitä ikävästi puunsyihin. Toivotuksen voi myös kirjoittaa erilliselle paperille, jonka voi liimata tai liittää muutoin kortin yhteyteen.

Kortin teksti ja kuva kaiverretaan laserleikkurilla eli niin sanotusti polttokaiverretaan, tämän vuoksi niiden väri on aina jonkin sävyinen ruskea, sävy vaihtelee puun orgaanisuuden vuoksi eri tummuusasteiden välillä. Täysin mustaa tekstiä tai kuvaa emme saa aikaiseksi.

Kortin koko on A6. Kortti valmistettu kotimaisesta Koskisen sertifioidusta koivuvanerista.

Lisätiedot

TYYLI

TYYLI1, TYYLI2, TYYLI3

TEKSTI

ETEEN, ETEEN JA TAAKSE

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme