fbpx

Meidän työtilat

Asiakkaan astuessa sisään shopille, hän näkee pöydillä valmiita tuotteita, jotka on aseteltu kauniisti pöydille. Monet asiakkaat eivät välttämättä edes tiedä, mitä shopin takaa löytyy. Sieltä nimittäin löytyy meidän isot ja viihtyisät työtilat, jossa me päivittäin työskentelemme, uusien tuote ideoiden kehittämisestä, tuotteiden valmistukseen ja kaikkea muuta siltä väliltä.

Shopin jälkeen tila jakautuu kahtia. Sen toisella puolella tuotteet viimeistellään (mm. hiotaan, käsitellään, kootaan tai liimataan). Sieltä löytyy pöytätilaa, jossa näitä juttuja pystyy hyvin tekemään. Sen lisäksi on tuotteiden käsittelyä varten oma pöytä ja hyvin säilytystilaa jo valmiille tuotteille.

Seinän toisella puolella tapahtuu esimerkiksi lähetyslistojen tulostus, tuotteiden pakkaus ja niiden valmistelu toimitukseen. Löytyy myös pöytätilaa, jossa voi tehdä tietokone hommia, kuten esimerkiksi sähköposteihin vastailua, verkkokaupan päivittämistä, tuotteiden suunnittelua ja markkinointia. Tietokoneet on kannettavia ja halutessaan hommia voi tehdä missä tahansa, kuten, vaikka shopin ollessa kiinni shopin sohvalla tai taukotilan pöydän äärellä.

Järjestyksessä seuraavana löytyykin taukotila/keittiö, jossa vietetään taukoja lounasta syöden. Taukotilassa/keittiössä on pyöreä pöytä tuoleineen ja ikkunan alla on pieni rottinki sohva.

Taukotilan/keittiön takaa löytyy laserhuone, jossa on kaksi laserkonetta joilla tuotteet valmistetaan. Sen vieressä on tila, jossa säilytellään vanereita ja tarvittaessa maalaillaan niitä.

Viimeisenä perältä löytyy tila, jossa pystyy mm hiomaan tuotteita tai sprayaamaan kakkukoristeita.

Jaa ajatuksesi