Haka -naulakko

26,0056,00 (sis alv 24%)

Yksinkertainen ja simppeli naulakko, jossa takit, pyyhkeet tai vaikka laukut roikkuvat nätisti. Tähän naulakkoon saat lisäkoukkuja, jos niille on tarvetta. Naulakko on valmistettu 4 ja 6mm paksusta vanerista, ja koukut kestää hyvin talvitakkienkin painon. Koivuvanerin kaunis pinta ja reunojen tummanruskea laserleikkauksen jäljiltä oleva reuna tuo kivaa kontrastia toisilleen. Messinkiset ruuvit pilkottavat ujosti vanerin upototetuista ruuvinrei'istä.

Kaikkien naulakoiden korkeus on 5cm, ja koukun korkeus 8,5cm. Kahden [2] koukun naulakko on 10cm leveä, neljän [4] koukun naulakko 20cm leveä, kuuden [6] koukun naulakko 30cm leveä, kahdeksan [8] koukun naulakko 40cm leveä ja kymmenen [10] koukun naulakko 50cm leveä.

Naulakko on käsitelty Nano1-puunsuojalla. Naulakon mukana tulee siihen tarvittava määrä messinkisiä ruuveja. Naulakossa on valmiit rei'ät ruuveja varten. Naulakko toimitetaan litteässä paketissa, jolloin koukut ja seinälista ovat erikseen. Koukut suositellaan pujotettavan ennen seinään kiinnittämistä. Koukut pujotetaan molemmista päistä kohtisuoraan taustaan nähden liu-uttaen haluamallesi paikalle. Tästä voi jäädä pientä jälkeä liu-uttamisesta, mutta sen pitäisi lähteä kuivalla esim talouspaperilla pyyhittäessä pois. Koukut jäävät himpun löysiksi, mitoituksessa on otettu huomioon vanerin eläminen kosteuden ja lämmön vaikutuksesta.

Halutessa saat naulakon myös ilman ruuveja ja ruuvin reikiä, 2-puolisella teippikiinnityksellä. Tällöin emme voi taata yhtä kestävää kiinnitystä kuin ruuveilla. Ruuveillakin kiinnittäessä tulee ottaa huomioon kiinnityskohdan seinän materiaali, ja kiinnittää sen tarvitsemalla tavalla.

 

Lisätiedot

KOKO

2 KOUKKUA, 4 KOUKKUA, 6 KOUKKUA, 8 KOUKKUA, 10 KOUKKUA

KIINNITYS

RUUVI, 2-PUOLEINEN TEIPPI

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme