Komia- teline

42,0052,00 (sis alv 24%)

Tilattavissa!

Sen jälkeen, kun julkaisimme Applen iWatchin kelloparkin, olemme saaneet useita kyselyitä, tekisimmekö myös normaaleille rannekelloille tai esimerkiksi kuulokkeille telinettä. Kyselyistä lähtien olemme hautoneet ajatusta ja ideaa kellotelineestä, joka nyt näkee päivänvalon. Puinen rannekelloteline, olkaat hyvät!

Halusimme telineestä sellaisen, jonka perusajatus pysyisi samana, mutta sitä voisi tilata varioituna omien tarpeiden mukaan. Nyt alkuun telinettä saa siis kahdessa eri korkeudessa, kahdessa eri värissä ja siihen on mahdollisuus saada yksi tai kaksi paikkaa Applen iWatchin latureille.

Tämän telineen ajatuksena on myös olla teline juuri sille asialle/esineelle, jolle tarvitset telinettä, ja johon tämä voisi soveltua. Siksi emme halunneet nimetäkään tätä sen kummemmin rannekellotelineeksi kuin kuuloketelineeksi. Tämä voi olla rannekelloteline, kuuloketeline, pantateline, kaulakoruteline, rannekoruteline, sinä päätät. Yksinkertaisen tyylikäs ja moneen sisustukseen sopiva se kuitenkin on. Telineen yläkappaleeseen on tehty pieni tasoitus kelloja varten, ilmoitathan meille, mikäli haluat yläkappaleen olevan täysin pyöreä.

Teline on oiva lahjaidea esimerkiksi kelloharrastajalle, valmistuvalle, syntymäpäiväsankarille. Mikäli haluat, niin tähänkin tuotteeseen on mahdollista tilata erikseen kaiverrus, esimerkiksi isänpäiväksi onnentoivotukset tai nimi ja päivämäärä.

Jokainen teline valmistetaan käsityönä meidän omalla verstaallamme Lahden Sopenkorvessa. Materiaalina puuosissa on koivu ja keskitanko on messinkiputkea. Koivun värinen teline käsitellään Nano-pintasuojalla ja musta teline käsitellään Supi-saunavahalla kestämään aikaa.

Yläkappaleen leveys on 12cm ja halkaisija 4cm
Jalustan koko on 9,5x6,5cm

Korkeampi teline on kokonaisuudessaan 26cm korkea.
Matalamman telineen kokonaiskorkeus on 13cm.

Lisätiedot

Paino 100 g (gramma)
Mitat 12 × 5 × 15 cm (senttimetri)
VÄRI

KOIVU, MUSTA

KORKEUS

13 CM, 26CM (+6€)

YLÄOSA

ILMAN REIKIÄ, YHDELLÄ LATURIPAIKALLA (+2€), KAHDELLA LATURIPAIKALLA (+4€)

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme