Kynttiläpaja

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

55,00 (sis alv 24%)

Kiinnostaako kynttilöiden valmistaminen, mutta et vielä tiedä, miten sen voisi aloittaa? Tervetuloa kynttiläpajalle, jossa opastamme sinut kynttilänvalmistuksen saloihin vahoista ja sydänlangoista alkaen.

Tervetuloa tekemään ihania kuplakynttilöitä syksyiseen kynttiläpajaamme. Mikäs olisi helpompaa tapaa aloittaa kuplakynttilöiden valmistus, kun saada opastus ja tarvikkeet ensimmäisiin kynttilöihin, ja jatkaa sitten siitä itse omassa kotona näiden ihanuuksien tekoa.

Kynttiläpaja pitää sisällään pientä naposteltavaa ja juotavaa, hyvää tunnelmaa, syksyistä musiikkia ja tietysti kynttilänvalmistuksen. Et tarvitse tullessasi muuta kuin avoimen ja kärsivällisen mielen, sekä esiliinan tai vaatteet, jotka saavat vähän sotkeentua. Me tarjoamme kynttilän valmistukseen tarvittavat ainekset; soijavahan, mehiläisvahan, sydänlangat ja väriaineet.

Illan päätteeksi saat mukaasi kaksi kynttilää, kaksi silikonimuottia, pienen kerän sydänlankaa, sekä alkuinnostuksen kynttilöiden valmistukseen.

Järjestämme kynttiläpajan nyt syksyllä ainakin kaksi kertaa torstaina 28.9. ja tiistaina 3.10.. Molemmissa kellon aika on sama aika, kello 18-20. Voit tulla pajaan itseksesi tai ystävien kanssa yhdessä kivaa syksyistä iltaa viettämään. Kynttiläpajat pidetään Puinen omalla shopilla osoitteessa Okeroistentie 1, 15800 Lahti.

Ilmottautuminen on sitova, kumpaankin iltaan otetaan 6-8 osallistujaa.

Kun ostat paikkasi valitsethan toimitustavaksi "nouto", jottet joudu maksamaan toimituksesta.

Lisätiedot

AJANKOHTA

28.9.2023 klo 18-20, 3.10.2023 klo 18-20

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme