Korupaja

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , ,

55,00 (sis alv 24%)

Tilattavissa!

Onko sinulla palava halu ja innostus luoda omat korvikset, kaulakoru tai rannekoru? Nyt siihen on mahdollisuus. Huippusuosion saaneet kynttiläpajat innoittivat meidät järjestämään myös korupajoja, joihin kaikki ovat tervetulleita. Aiemmin olemme pitäneet korupajoja "yksityisesti" esimerkiksi polttariporukoille tai työyhteisöille. Jos olet aina halunnut olla korusuunnittelija, nyt on tilaisuutesi!

Korupajassa pääset suunnittelemaan alusta alkaen itsellesi tai ystävällesi juuri makujesi mukaisen korvisparin, kaulakorun tai rannekorun. Suunnittelu alkaa luonnostelusta, jonka jälkeen piirrämme yhdessä luonnoksesi leikkuupiirrokseksi tietokoneelle, ja leikkaamme ajatustesi mukaiset palat irti vanerista. Leikkauksen jälkeen saat itse koota paloista korun käyttäen kirurginteräksisiä lenkkejä, ketjuja ja muita tarvikkeita. Korun saat heti mukaasi, ja korun mukana tietysti kauniin pahvisen rasian, jossa säilyttää korua tai korviksia.

Yhteen koruun/korvispariin on varattu noin 10x10cm kokoinen pala, värivaihtoehtoja on runsaasti ja vain mielikuvitus on rajana muotoja suunniteltaessa. Paloihin on mahdollista saada kaiverrettua kuvioita, tekstiä tms.

Kaikki korupajat järjestetään omalla verstaallamme Lahdessa, osoitteessa Okeroistentie 1, 15800 Lahti. Yhteen korupajaan otetaan 8 henkilöä.

Korupajojen ajankohtia katsotaan lisää kysynnän mukaan, ja mikäli sinulla on ehdottaa päivää, tai haluaisitte ystävienne/työkavereidenne kanssa tulla korupajailemaan tiettynä ajankohtana, olkaa rohkeasti yhteydessä.

Korupajan hintaan sisältyy pientä naposteltavaa ja juotavaa.

Lisätiedot

AJANKOHTA

TIISTAI 14.5.2024 KLO 18-20, TORSTAI 23.5.2024 KLO 18-20, TIISTAI 28.5.2024 KLO 18-20

Saatat myös pitää...

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme