Laatta- ovikyltti [omalla tekstillä]

18,0019,00 (sis alv 24%)

Tilattavissa!

Nämä simppelit ja tyylikkäät nimilaatat opastaa vieraatkin oikeaan osoitteeseen. Saatavilla kolmea erilaista mallia; suorakaide, "soikio" tai "kahdeksankulmainen". Värivaihtoehtoina on tutut koivu, valkoinen, harmaa ja musta.

Kylttiin voit valita joko 3mm halkaisijalta olevat reiät nauloille, tai taakse teippikiinnityksen, jolla kyltti pysyy tukevasti sileässä pinnassa, kuten ovessa tai laatassa. Kyltti on tarvittaessa irrotettavissa, irrotuksen jälkeen tarra on hyvä uusia. Omaksi tekstiksi mahtuu maksimissaan 30 merkkiä. Tekstin pituus vaikuttaa fontin kokoon.

Tekstikyltin teksti kaiverretaan laserleikkurilla eli niin sanotusti polttokaiverretaan, tämän vuoksi tekstin väri on aina jonkin sävyinen ruskea, sävy vaihtelee puun orgaanisuuden vuoksi eri tummuus asteiden välillä. Täysin mustaa tekstiä emme saa aikaiseksi.

Kyltin koko on noin 15x3cm. Ovikyltti on käsitelty ympäristöystävällisellä Nano1-puunsuojalla tai  kasviöljy- ja luonnonvahapohjaisella Osmo Color -puuvahalla. Kaikkien kylttien reunat jäävät laserleikkauksen jäljiltä tumman ruskeiksi.

Lisätiedot

Paino 15 g (gramma)
Mitat 15 × 3 cm (senttimetri)
VÄRI

KOIVU, VALKOINEN, HARMAA, MUSTA

LAKKAUS

EI LAKKAUSTA, LAKKAUS +1€

MALLI

SUORAKAIDE, SOIKIO, "KAHDEKSANKULMAINEN"

REUNAVIIVA

REUNAVIIVAN KANSSA, ILMAN REUNAVIIVAA

FONTTI

TYYLI 1, TYYLI 2, TYYLI 3, TYYLI 4

KIINNITYS

2-PUOLEINEN TEIPPI, REIÄT NAULOILLE

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme