Ovikyltti omalla tekstillä

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

29,0031,00 (sis alv 24%)

Poista

Ovikyltti omalla tekstillä sopii kiinnitettäväksi kotioven, toimiston tai vaikka mummolan oveen. Kylttiin saat päättää itse haluamasi tekstin tai nimen. Ovikyltti omalla tekstillä tehdään juuri niinkuin sen kirjoitat, eli olethan huolellinen kirjoitusasussa.  Yhteen kylttiin ei suositella enempää kuin 12 merkkiä, jotta kyltistä tulee tarpeeksi kestävä. Kyltti sopii parhaiten sileäpintaiseen sisäoveen, esimerkiksi rappukäytävään tai kuistin oveen, mutta myös spraylakalla suojattuna ulkooveen tai oven pieleen, joka ei ole suorassa sateessa. Ovikylttin valittu teksti sklaalataan joko maksimissaan 9cm korkeaksi tai 29 cm leveäksi, riippuen tekstin merkkien määrästä ja valitusta fontista.

Ovikyltti omalla tekstillä on käsitelty ympäristöystävällisellä Nano1-puunsuojalla tai  kasviöljy- ja luonnonvahapohjaisella Osmo Color -puuvahalla. Mikäli haluat ripustaa kyltin ulos, voit tilauksen lisätiedoissa pyytää spraylakka-käsittelyä, joka suojaa kylttiä paremmin säävaihtelulta.

HUOM. Yksi tilattu ovikyltti omalla tekstillä tehdään yhdeksi kokonaisuudeksi, eli mikäli tekstissä on välilyöntejä, niitä ei huomioida kylttiä tehdessä välilyönteinä (esim. Meidän koti muuttuu: Meidänkoti). Mikäli haluat kaksi sanaa yhteen kylttiin, kannattaa molemmat sanat kirjoittaa isolla alkukirjaimella (esim.  MeidänKoti) tai tilata kaksi erillistä kylttiä, joista toinen on pienellä alkukirjaimella (Meidän ja koti). Myös merkit ja numerot yhdistämme yhteen tekstin kanssa (esim. Kokoushuone 1 muuttuu: Kokoushuone1. Teemme myös kaikki yhden tilauksen sisältämät ovikyltit samalla fonttikoolla, jotta ne ovat sijoiteltavissa samaan tilaan/oveen. Jos mukana on pitkä sukunimi (esim. Kolehmainen) ja lyhyt sukunimi (esim. Aro) teemme ovikyltit samalla fonttikoolla, sillä muutoin ne skaalautuvat hyvin eri kokoisiksi. Mikäli tilauksesi sisältää useamman ovikyltin, ja ne eivät ole tulossa samaan oveen/tilaan, voit laittaa lisätiedoissa kommentin että kyltit saa skaalta eri kokoisiksi yllä mainittujen mittojen mukaisesti. 

 

Lisätiedot

KOKO

3-6 KIRJAINTA, 7-12 KIRJAINTA

VÄRI

KOIVU, MUSTA, HARMAA, VALKOINEN

TYYLI

"LAUKKANEN", "SALMENSUU"

Saatat myös pitää...