Ovikyltti omalla tekstillä

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

24,0041,00 (sis alv 24%)

Ovikyltti omalla tekstillä sopii kiinnitettäväksi kotioven, toimiston tai vaikka mummolan oveen. Kylttiin saat päättää itse haluamasi tekstin tai nimen. Ovikyltti omalla tekstillä tehdään juuri niinkuin sen kirjoitat, eli olethan huolellinen kirjoitusasussa. Yhteen kylttiin ei suositella enempää kuin 12 merkkiä, jotta kyltistä tulee tarpeeksi kestävä. Ovikylttiin valittu teksti skaalataan joko maksimissaan 9 cm korkeaksi tai 29 cm leveäksi, riippuen tekstin merkkien määrästä ja valitusta fontista. Jos tarvitset isompaa kylttiä, niin ota yhteyttä meihin sähköpostitse (info@puine.fi) toivomiesi mittojen kanssa, niin teemme sinulle tarjouksen isommasta kyltistä.

Takana napakka tarrakiinnitys, jonka avulla kyltti pysyy hyvin tasaisella ja puhtaalla alustalla. Pinta, johon kyltti kiinnitetään, suositellaan puhdistamaan ja kuivaamaan ennen kyltin kiinnittämistä. Tarrakiinnitteinen kyltti on irrotettavissa, irrotuksen jälkeen tarra on uusittava ennen uudelleenkiinnittämistä.

Kyltti sopii parhaiten sileäpintaiseen sisäoveen, esimerkiksi rappukäytävään tai kuistin oveen, mutta myös spraylakalla suojattuna ulkooveen tai oven pieleen, joka ei ole suorassa sateessa.

Ovi kyltti omalla tekstillä käsitellään ympäristöystävällisellä Nano1-puunsuojalla tai  kasviöljy- ja luonnonvahapohjaisella Osmo Color -puuvahalla, jotta se kestää enimmän kosteuden. Suositeltavaa on, että kylttiä ei kuitenkaan ripusteta suoraan sään armoille. Lakkapinta suojaa paremmin ulkona. Kaikkien kylttien reunat jäävät laserleikkauksen jäljiltä tumman ruskeiksi.

HUOM. Yksi tilattu ovikyltti omalla tekstillä tehdään yhdeksi kokonaisuudeksi, eli mikäli tekstissä on välilyöntejä, niitä ei huomioida kylttiä tehdessä välilyönteinä (esim. Meidän koti muuttuu: Meidänkoti). Mikäli haluat kaksi sanaa yhteen kylttiin, kannattaa molemmat sanat kirjoittaa isolla alkukirjaimella (esim.  MeidänKoti) tai tilata kaksi erillistä kylttiä, joista toinen on pienellä alkukirjaimella (Meidän ja koti). Myös merkit ja numerot yhdistämme yhteen tekstin kanssa (esim. Kokoushuone 1 muuttuu: Kokoushuone1. Teemme myös kaikki yhden tilauksen sisältämät ovikyltit samalla fonttikoolla, jotta ne ovat sijoiteltavissa samaan tilaan/oveen. Jos mukana on pitkä sukunimi (esim. Kolehmainen) ja lyhyt sukunimi (esim. Aro) teemme ovikyltit samalla fonttikoolla, sillä muutoin ne skaalautuvat hyvin eri kokoisiksi. Mikäli tilauksesi sisältää useamman ovikyltin, ja ne eivät ole tulossa samaan oveen/tilaan, voit laittaa lisätiedoissa kommentin että kyltit saa skaalata eri kokoisiksi yllä mainittujen mittojen mukaisesti. 

 

Lisätiedot

Paino 20 g (gramma)
KOKO

2-3 KIRJAINTA, 4-6 KIRJAINTA, 7-10 KIRJAINTA, 11-15 KIRJAINTA

VÄRI

KOIVU, MUSTA, HARMAA, VALKOINEN

TYYLI

TYYLI 1, TYYLI 2

LAKKAUS

EI LAKKAUSTA, LAKKAUS (+1€)

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme