Juhlan aiheita -taulu

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

48,00188,00 (sis alv 24%)

Tämä ihana ja persoonallinen taulu, joka kertoo kaikkien lähimpien ihmisten ja lemmikkienkin merkkipäivät. Tämän taulun avulla näet yhdellä silmäyksellä, kenen synttärit on tässä kuussa ja mitä muuta juhlimisen aihetta lähipiirillä on. Yhteen laattaan voidaan kirjata max 10 merkkiä/rivi ja kaksi riviä / laatta. Yleensä laattaan kirjataan päivämäärä ja vuosi, sekä nimi. Myös kuolinpäivä mahtuu tarvittaessa. Kun laattaan tulee sekä syntymä- että kuolinpäivä, merkkaamme ne tähdellä ja pienellä ristillä.

Yhden nimilaatan koko on 2cm ja yläkyltin koko 30x7cm. Laatat tulee kiinni toisiinsa kirurginteräksisillä lenkeillä. Laatoissa on aina sekä ylhäällä että alhaalla reiät, jotta laattoja voi myöhemmin lisätä tarvittaessa. Taulussa on ylhäällä musta naru, josta sen saa kivasti roikkumaan seinälle.

Valittavana taulusta on kaksi erilaista tyylivaihtoehtoa, TYYLI 1 on kokonaan samalla modernilla tikkumaisella fontilla kirjoitettuna, ja TYYLI 2:ssa on yhdistetty selkeää kaunoa, ja kaunista tikkukirjoitusta. Valitse mieleisesi, laske suvun tai perheen jäsenet yhteen ja tilaa kaunis taulu joko lahjaksi tai itsellesi.

Tauluun tulevat nimet ja päivämäärät voit kirjoittaa ensin vaikka muistioon tai muuhun tekstiohjelmaan, ja sitten syöttää joko oheiseen kenttään, tai laittaa meille erikseen sähköpostitse. Voit tilata tuotteen myös lahjaksi, jolloin lahjan saaja ilmoittaa syntymä-ajat ja nimet meille.

 

Lisätiedot

TYYLI

TYYLI 1, TYYLI 2

LAATTOJEN MÄÄRÄ

1-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-50, 51-60, 61-70, 71-80

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme