Kuura -kuvataulu

42,00115,00 (sis alv 24%)

Poista

Kuvaus

Ihana, taatusti uniikki Kuura-kuvataulu vanerille kaiverrettuna omasta kuvastasi, tai vaikkapa lapsen piirustuksesta. Useita kokovaihtoehtoja. Lähetettävän kuvan tulisi olla mahdollisimman hyvälaatuinen ja valoitukseltaan tasainen. Tärkeintä on kuvaa valitessa, että kaikkien kuvassa olevien kasvot ovat yhtä valoisat. Halutessanne käsittelemme kuvasta taustan pois. Kuva kaiverretaan 4 tai 6 mm paksulle vanerille, jonka voi ripustaa seinälle ilman kehystä, tai laittaa nojaamaan seinää vasten. Huomioithan, että vanerin syykuviointi voi vaikuttaa siihen, miltä kuva näyttää. (Käytämme omaa visuaalista silmäämme sommitteluun ja levyn valintaan, jotta taulusta tulisi mahdollisimman kaunis ja rauhallinen.) Taulu käsitellään Nano1-puunsuojalla kestämään kauniin vaaleana.

Liitä kuvasi jpeg- tai png-muodossa tilauksen yhteydessä, ja laita tilauksen viestikenttään mahdolliset toiveet kuvan sommittelusta jne. Piirustuksesta voi olla myös pdf-tiedosto, jos esim piirustus on tehty tabletilla. Maksimi tiedostokoko 5Mt. 60×40 koon tauluun riittää noin 2000 pikselin enimmäismitta kuvassa.

Voi ostaa tuotteen myös lahjakorttina. Tällöin teemme kauniin vanerisen kortin, jossa kerromme lahjan saajalle, mitä lahjakortilla saa, ja mihin hänen tulee lähettää kuvan. Kuvan saapumisen jälkeen valmistamme tuotteen lahjan saajalle. Lahjakortin voit tilata kirjoittamalla tilauksen lopussa olevaan kommenttikenttään “lahjakortti”.

 

HUOM! Lahjapakettia ei ole 40×60 ja 28x46cm kokoisiin tauluihin valitettavasti.

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
KOKO

12×18 42€, 27×27 67€, 20×30 67€, 28×46 87€, 40×60 115€