Kaiverrus tuotteeseen

2,009,00 (sis alv 24%)

Poista

Kuvaus

Tällä lisätuotteella saat tilattua kaiverruksen tuotteeseen kuin tuotteeseen. Hinta määräytyy tekstin pituuden ja puoleisuuden mukaan. Fonttivaihtoehtoina valittavanasi pelkistetty konekirjoitus ja klassinen kaunokirjoitus. Tilaathan myös tuotteen, johon tämän kaiverruksen haluat kaiverrettavan.

Eri tuottesiin mahtuu eri verran tekstiä, olemme teihin yhteydessä, jos haluamasi teksti ei mahdu luettavalla koolla haluamaasi tuotteeseen.

Merkkimäärä on molemmille puolille oma, eli jos valitset “molemille puolille” ja “31-50” merkkiä, voit kirjoittaa kummallekin puolelle tuon merkkimäärän. Eri puolille tulevat tekstit voi erottaa / viivalla, ja vaikka kommenttiosiossa vielä eritellä, miten haluat tekstit aseteltavan.

Pyrimme asettelemaan tekstit mahdollisimman kauniisti ja selkeästi, rivitämme tarpeen mukaan ja olemme yhteydessä, jos jotain haasteita haluamanne tekstin suhteen ilmenee.

HUOM! Tämä tuote ei siis ole vielä kortti, vaan jos esimerkiksi haluat kortin jossa on takana kaiverrus, sinun on tilattava kortti, ja sen lisäksi tällä tuotteella kaiverrus siihen.

Lisätiedot

KAIVERRUS

ETEEN, TAAKSE, MOLEMMILLE PUOLILLE

TYYLI

TYYLI 1, TYYLI 2

MERKKIMÄÄRÄ

1-10, 11-30, 31-50, 51-100