fbpx

Kakkukoriste nimellä MINI 27-32€


Kakkukoriste nimellä, johon saat valita haluamasi nimen tai jonkin muun tekstin. Mini-kakkukoriste nimellä on saatavilla yksi- tai kaksirivisenä. Sen yhdelle riville mahtuu max 8 merkkiä, rivikohtaista merkkimäärää ei voi ylittää. Koristeen leveys on aina noin 12 cm ja korkeus tikun kanssa noin 10- 15 cm. Tikun pituus tässä Mini-kokoisessa koristeessa on 7,5cm. Kirjainten koko ja korkeus vaihtelee fontin sekä merkkimäärän mukaan.

Jos haluat kaksirivisen koristeen, kirjoita ensimmäinen nimi/sana, paina ENTERiä tai rivinvaihto-näppäintä puhelimesta ja kirjoita toinen nimi/sana toiselle riville. Suunnittelutyökalussa näkyvä teksti on vasta luonnos. Muokkaamme tekstin asettelun ja kirjainten välit, sekä lisäämme keskelle tekstiä tikun ja yhdistämme pisteet kirjaimiin kiinni.  Kirjoitusasu on kuitenkin lopullinen, eli emme enää muuta isoja kirjaimia pieniksi tai pieniä isoiksi, joten olethan huolellinen tarkistaessasi kirjoitusasua ennen tilaamista. Voimme joutua lisäämään rivien välille tukiviivoja, jotta saamme koristeesta kestävän. Halutessasi sydämen laita "<3", sydän on yksi merkki ja se tehdään valitun fonttityylin mukaisella oikealla sydämellä kakkukoristeeseen.

Kakkukoristeen tekstiosa käsitellään Nano1-puunsuojalla tai Maston-spraymaalilla, saatavilla värivaihtoehdot koivu, kulta, hopea, valkoinen ja musta. Suosittelemme tikkuosan kelmuttamista ennen kakkuun laittamista, jotta kakkukoriste säilyy hyvänä seuraavaa käyttökertaa varten.

Huomioithan, että kustomoidulla kakkukoristeella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

HUOM. JOS TARVITSET TUOTETTA JOLLEKIN TIETYLLE PÄIVÄLLE, MAINITSETHAN PÄIVÄMÄÄRÄN TILAUKSEN YHTEYDESSÄ. NÄIN OSAAMME OTTAA TILAUKSEN HUOMIOON TILAUSJONOSSAMME. Tilauksien, joissa vain kakkukoriste, toimitusaika normaaliaikoina on noin 3-5 arkipäivää. (Emme kuitenkaan ota vastuuta postin viiveistä, vaan lupaus ehtimisestä on niin, että kerkeämme itse tehdä ja lähettää kakkukoristeet ajoissa.)

Kaikkiin yli 75€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme

Hei, ihanaa, että käytät meidän
suunnittelutyökaluamme!

Luethan kuitenkin ennen tilausta
suunnittelutyökalun alla olevan tuotekuvauksen
ja siinä olevat ohjeet huolellisesti!

Kiitos tilauksestanne jo etukäteen!

Hei,
yrittäjä ja laserit lomailee
24.6.-3.7. välisen ajan.
20.6. -3.7. tilatut tilaukset
valmistetaan ja toimitetaan
lomamme jälkeen.

Ihanaa keskikesää!
☼☼☼