Kakkukoriste nimellä MINI 27-32€


Kuvaus

Kakkukoriste nimellä, johon saat valita haluamasi nimen tai jonkin muun tekstin. Mini-kakkukoriste nimellä on saatavilla yksi- tai kaksirivisenä. Sen yhdelle riville mahtuu max 8 merkkiä, rivikohtaista merkkimäärää ei voi ylittää. Koristeen leveys on aina noin 12 cm ja korkeus tikun kanssa noin 15 cm. Kirjainten korkeus vaihtelee fontin sekä merkkimäärän mukaan.

Jos haluat kaksirivisen koristeen, kirjoita ensimmäinen nimi/sana, paina ENTERiä ja kirjoita toinen nimi/sana toiselle riville. Suunnittelutyökalussa näkyvä teksti on vasta luonnos. Muokkaamme tekstin asettelun ja kirjainten välit, sekä lisäämme keskelle tekstiä tikun ja yhdistämme pisteet kirjaimiin kiinni.  Kirjoitusasu on kuitenkin lopullinen, eli emme enää muuta isoja kirjaimia pieniksi tai pieniä isoiksi, joten olethan huolellinen tarkistaessasi kirjoitusasua ennen tilaamista. Voimme joutua lisäämään rivien välille tukiviivoja, jotta saamme koristeesta kestävän. Halutessasi sydämen laita “<3”, sydän on yksi merkki ja se tehdään valitun fonttityylin mukaisella oikealla sydämellä kakkukoristeeseen.

Kakkukoristeen tekstiosa käsitellään Nano1-puunsuojalla tai Maston-spraymaalilla, saatavilla värivaihtoehdot koivu, kulta, hopea, valkoinen ja musta. Suosittelemme tikkuosan kelmuttamista ennen kakkuun laittamista, jotta kakkukoriste säilyy hyvänä seuraavaa käyttökertaa varten.

Huomioithan, että kustomoidulla kakkukoristeella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

HUOM. JOS TARVITSET TUOTETTA JOLLEKIN TIETYLLE PÄIVÄLLE, MAINITSETHAN PÄIVÄMÄÄRÄN TILAUKSEN YHTEYDESSÄ. NÄIN OSAAMME OTTAA TILAUKSEN HUOMIOON TILAUSJONOSSAMME. Tilauksien, joissa vain kakkukoriste, toimitusaika normaaliaikoina on noin 3-5 arkipäivää. (Emme kuitenkaan ota vastuuta postin viiveistä, vaan lupaus ehtimisestä on niin, että kerkeämme itse tehdä ja lähettää kakkukoristeet ajoissa.)

 

Saatat myös pitää...