Kakkukoriste MINI (21€)


Tähän kakkukoristeeseen saat valita itse juuri sen tekstin kuin haluat. Huom. Suunnittelutyökalussa näkyvä teksti on vasta luonnos. Muokkaamme tekstin asettelun ja välit kuntoon, sekä lisäämme keskelle tekstiä tikun.  Kirjoitusasu on kuitenkin lopullinen, eli emme enää muuta isoja kirjaimia pieniksi tai pieniä isoiksi, joten olethan huolellinen tehdessäsi tilausta. Halutessasi sydämen, laita “<3”, sydän on yksi merkki. Fontti 3 on oikeasti hieman kapeampi, eikä noin venytetty mitä suunnittelutyökalu antaa ymmärtää.

Mini -koriste on aina yksirivinen. Sen yhdelle riville mahtuu max 8 merkkiä. Koristeen leveys on noin 12 cm ja korkeus tikun kanssa noin 15cm. Kahden kirjaimen ”hääkakkukoristeisiin” on mahdollista saada väliin myös sydän.

Kakkukoristeen tekstiosa käsitellään Nano1 -puunsuojalla tai Matsonin spraymaalilla. Suosittelemme tikkuosan kelmuttamista ennen kakkuun laittamista.

Huomioithan, ettei tällä tuotteella ole palautusoikeutta.

HUOM! MIKÄLI TARVITSET TUOTTEEN JOLLEKIN TIETYLLE PÄIVÄLLE, ILMOITATHAN SIITÄ TILAUKSEN KOMMENTTIOSIOSSA, ETTÄ OSAAMME OTTAA SEN HUOMIOON VALMISTUSJONOSSAMME.

Saatat myös pitää...