Kakkukoriste nimellä MINI (21€)


Kakkukoriste nimellä, johon saat valita haluamasi nimen (tai muun tekstin).  Mini -kakkukoriste nimellä on aina yksirivinen. Sen yhdelle riville mahtuu max 8 merkkiä. Koristeen leveys on noin 12 cm ja korkeus tikun kanssa noin 15cm. Kahden kirjaimen ”hääkakkukoristeisiin” on mahdollista saada väliin myös sydän.

Huom. Suunnittelutyökalussa näkyvä teksti on vasta luonnos. Muokkaamme tekstin asettelun ja välit kuntoon, sekä lisäämme keskelle tekstiä tikun ja yhdistämme pisteet muuhun tekstiin.  Kirjoitusasu on kuitenkin lopullinen, eli emme enää muuta isoja kirjaimia pieniksi tai pieniä isoiksi, joten olethan huolellinen tarkistaessasi kirjoitusasua ennen tilaamista. Halutessasi sydämen, laita “<3”, sydän on yksi merkki.

Kakkukoristeen tekstiosa käsitellään Nano1 -puunsuojalla tai Matsonin spraymaalilla, saatavilla värivaihtoehdot koivu, kulta, hopea ja musta. Suosittelemme tikkuosan kelmuttamista ennen kakkuun laittamista, jotta kakkukoriste säilyy hyvänä seuraavaa käyttökertaa varten.

Huomioithan, ettei kustomoidulla kakkukoristeella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

HUOM. JOS TARVITSET TUOTETTA JOLLEKIN TIETYLLE PÄIVÄLLE, MAINITSETHAN PÄIVÄMÄÄRÄN TILAUKSEN YHTEYDESSÄ. NÄIN OSAAMME OTTAA TILAUKSEN HUOMIOON TILAUSJONOSSAMME.

Saatat myös pitää...