Malia -säästölipas

74,00 (sis alv 24%)

Kuvaus

Supersuloinen Malia-säästölipas vaikka kummilahjaksi, synttärilahjaksi tai ihan muuten vaan lapsen ensimmäisille säästöille. Jokaisella sivulla on lapsen tietoja: yhdellä paino ja pituus, toisella koko nimi, kolmannella syntymäpäivä ja -aika ja neljännellä nimen alkukirjain. Päälle voit valita rusetin tai auton kuvan.

Lipas on tehty 4 mm paksusta vanerista ja sen ulkomitat kasattuna on suuntaansa 12 cm. Tuote toimitetaan kirjeenä ja kasaamattomana, mukana yksinkertainen kokoamisohje. Tuotteen kasaamiseen et tarvitse välineitä tai liimaa, mutta liiman käyttöä suositellaan mikäli tuotteesta halutaan pienten lasten käsittelyä kestävä. Pohjassa on tyhjennysreikä ja tulppa. Lipas on käsitelty kirkkaalla Nano1-puunsuojalla.

Tiedot asetetaan n. 10 cm x 10 cm alueelle kullekin sivulle tasaisesti ja keskitetysti, tässä käytämme visuaalista silmää apuna.

Voit ostaa tuotteen myös lahjakorttina, mikäli sinulla ei ole kaikkia tietoja syntymätauluun. Tällöin teemme kauniin vanerisen kortin, jossa kerromme lahjan saajalle, mitä lahjakortilla saa, ja mihin hänen tulee ilmoittaa tiedot. Tietojen ilmoittamisen jälkeen valmistamme tuotteen lahjan saajalle.

Lahjakortin voit siis tilata kirjoittamalla tietokenttään “lahjakortti”.

Lisätiedot

Paino 100 g