Malia -säästölipas

82,00 (sis alv 24%)

Mitä viedä lahjaksi nimiäisiin tai ristiäisiin? Säästölipas on perinteinen lahja vastasyntyneelle muistoksi ensimmäisistä omista juhlista.

Supersuloinen Malia-säästölipas sopii vaikka kummilahjaksi, synttärilahjaksi tai ihan muuten vaan lapsen ensimmäisille säästöille. Lipas on koristeltu lapsen omilla syntymätiedoilla, mikä tekee siitä henkilökohtaisen ja uniikin muistoesineen. Ajattoman muotoilun ansiosta säästölipas ilahduttaa vielä pitkään, ja käy vaikka täydentämään lastenhuoneen sisustusta.

Lapsen tiedot ovat lippaan eri sivuilla: yhdellä paino ja pituus, toisella koko nimi, kolmannella syntymäpäivä ja -aika ja neljännellä nimen alkukirjain. Päälle voit valita rusetin tai auton kuvan.

Lipas on tehty 4 mm paksusta vanerista ja sen ulkomitat kasattuna on suuntaansa 12 cm. Tuote toimitetaan valmiiksi koottuna ja liimattuna. Pohjassa on tyhjennysreikä ja tulppa. Lipas on käsitelty kirkkaalla Nano1-puunsuojalla, joten se säilyy kauniina pitkään.

Tiedot asetetaan n. 10 cm x 10 cm alueelle kullekin sivulle tasaisesti ja keskitetysti, tässä käytämme visuaalista silmää apuna.

Voit ostaa tuotteen myös lahjakorttina, mikäli sinulla ei ole kaikkia lapsen tietoja. Tällöin teemme kauniin vanerisen kortin, jossa kerromme lahjan saajalle, mitä lahjakortilla saa, ja mihin hänen tulee ilmoittaa tiedot. Tietojen ilmoittamisen jälkeen valmistamme tuotteen lahjan saajalle.

Lahjakortin voit siis tilata kirjoittamalla tietokenttään "lahjakortti".

Lisätiedot

Paino 100 g (gramma)

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme