Kummikutsu

12,0018,00 (sis alv 24%)

Tilattavissa!

Anna lapsesi kummille lahjaksi ainutlaatuinen kummikutsu osoituksena tärkeästä elämänmittaisesta tehtävästä! Kummikutsu on enemmän kuin vain kutsu - se on myös kestävä muisto, joka kantaa mukanaan syvempää merkitystä kummin tärkeästä roolista lapsesi elämässä.

Kaunis koivuvanerista valmistettu kummikutsu on myös ihastuttava koriste kodin sisustukseen muistuttamaan rakkaasta kummilapsesta ja tärkeästä juhlapäivästä. Koivuvaneri on luonnonmateriaali, joka kuvastaa vastuullisuutta ja kestävyyttä eli juuri niitä arvoja, joita kummin ja kummilapsen välinen side edustaa.

Voit valita kutsuun haluamasi vapaavalintaisen tekstin. Kirjoitathan tekstit juuri niin, kuin haluat ne korttiin kaiverrettavan, sillä emme enää tarkista esim oikeinkirjoitusta tms, vaan "copy & paste" tyylillä kopioimme tekstit suoraan teidän tilauksestanne. Halutessasi teksteihin tietyn asettelun, merkkaa rivinvaihdot /-viivalla, jotta osaamme ottaa ne huomioon. Tässä kortissa fontit on esimerkkikuvan mukaiset, eli muut tekstit kaiverramme yksinkertaisilla kirjaimilla, mutta "kummi" sanan (kummiksi, kummeiksi, sylikummi tms) kaiverramme kaunolla.

Kummikutsuja on mahdollista saada kahdessa koossa: A5 (148x210cm) tai A6 (105x148cm) ja kortit ovat aina koivun värisiä.

Teksti kaiverretaan laserleikkurilla eli niin sanotusti polttokaiverretaan, jonka vuoksi tekstin väri on aina jonkin sävyinen ruskea. Sävy siis vaihtelee puun orgaanisuuden vuoksi eri tummuusasteiden välillä. Täysin mustaa tekstiä emme saa tehtyä korttiin.

Tuote on valmistettu omalla verstaallamme Lahdessa kotimaisesta Koskisen sertifioidusta koivuvanerista. Tuotteillamme on Avainlippu-merkintä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
KOKO

A5, A6

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme