LAHJAKORTTI

20,00100,00 (sis alv 24%)

Poista

Kuvaus

Mietitkö mitä antaa lahjaksi ristiäisissä, synttäreillä, jouluna tai vaikkapa hääparille? Anna sankarin tai sankareiden itse valita jotain ihanaa meidän kattavasta valikoimastamme. Valittavana lahjakortille on summat 20€, 30€, 40€, 50€, 60€, 70€, 80€, 90€ ja 100€.

Lahjakortti on mahdollista saada sähköisenä, jolloin saat sen mahdollisuuksien mukaan jopa samana päivänä sähköpostiisi. Jos haluat vanerisen kortin, ilmoita siitä kommentti -osiossa kassalla, niin otamme sen huomioon ja valmistamme kauniin, vanerisen lahjakortin, lahjarasiassa toimitettuna postiosoitteeseesi. Muussa tapauksessa lahjakortti tehdään sähköiseksi, tulostettavaksi lahjakortiksi ja toimitetaan  siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka ilmoitat tilauksen teon yhteydessä.

Vinkki. Joskus tiedät mitä haluat ostaa, muttet tiedä kaikkia tietoja, joita lahjan ostamiseen ja tuotteen valmistamiseen tarvitaan. Tällöin voit myös ostaa suoraan valitsemasi personoitavan tuotteen lahjakorttina, tilaamalla tuotteen normaalisti tuotesivulta. Muutamme tilauksesi lahjakortiksi, kun ilmoitat tilauksen yhteydessä haluavasi tuotteen sijasta lahjakortin. Tällöin valmistamme tuotteen vasta, kun saamme lahjan saajalta tarvittavat tiedot tuotetta varten.

Lahjakortti voimassa 6kk ostopäivästä.

Lisätiedot

Paino 10 g
Mitat 10 × 18 cm
ARVO

20€, 30€, 40€, 50€, 60€, 70€, 80€, 90€, 100€