LAHJAKORTTI

25,00100,00 (sis alv 24%)

Poista

Kuvaus

HUOM! 30.6.2020 mennessä ostetut lahjakortit saavat käyttöaikaa 31.12.2021 saakka poikkeustilanteen vuoksi. Jokainen lahjakortti auttaa meitä tässä haastavassa tilanteessa, iso kiitos siis jokaiselle lahjakortin tilaajalle.

Mietitkö mitä antaa lahjaksi ristiäisissä, synttäreillä, jouluna tai vaikkapa hääparille? Anna sankarin tai sankareiden itse valita jotain meidän kattavasta valikoimastamme. Valittavana lahjakortille on summat 25e, 50e, 75e ja 100e.

Lahjakortti on mahdollista saada sähköisenä, jolloin sen voit saada mahdollisuuksiemme mukaan pyytäessäsi jopa samana päivänä sähköpostiisi. Jos haluat vanerisen kortin, ilmoita siitä kommentti -osiossa kassalla, niin otamme sen huomioon ja valmistamme kauniin, vanerisen lahjakortin, lahjarasiassa toimitettuna postiosoitteeseesi. Muussa tapauksessa lahjakortti tehdään sähköiseksi, tulostettavaksi lahjakortiksi ja toimitetaan  siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka ilmoitat tilauksen teon yhteydessä.

Vinkki. Joskus tiedät mitä haluat ostaa, muttet tiedä kaikkia tietoja, joita lahjan ostamiseen ja tuotteen valmistamiseen tarvitaan. Tällöin voit myös ostaa suoraan valitsemasi personoitavan tuotteen lahjakorttina, tilaamalla tuotteen normaalisti tuotesivulta. Muutamme tilauksesi lahjakortiksi, kun ilmoitat tilauksen yhteydessä haluavasi tuotteen sijasta lahjakortin. Tällöin valmistamme tuotteen vasta, kun saamme lahjan saajalta tarvittavat tiedot tuotetta varten.

Normaalisti lahjakortti voimassa 6kk ostopäivästä.

Lisätiedot

Paino 10 g
Mitat 10 × 18 cm
ARVO

25€, 50€, 75€, 100€