Leila -kello

Tuotetunnus (SKU): 1450 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

70,00100,00 (sis alv 24%)

Varastossa

Oletko etsinyt ajatonta, tyylikästä ja silti sopivan yksinkertaista kelloa? Sellaista, josta myös mahdollisesti perheen pienimmät näkisivät hyvin lukea ajan? Leila-kello on tehty juuri tätä varten. Sen koivuvanerisessa kellotaulussa numerot on läpileikattu puuhun pieninä pisteinä, joten ne erottuvat selvästi. Äänettömän koneiston takia kello sopii mainiosti myös makuuhuoneeseen.

Tuotekuvissa valkoinen kello on 20cm kokoinen ja musta kello on 30cm kokoinen.
Kelloa saatavilla koivun, mustan, harmaan ja valkoisen värisenä. Viisareiden väri on myös valittavissa mustan ja messinkisen väliltä. Kellosta on saatavilla kolme kokoa 20cm, 30cm, 40cm. Käsitelty ympäristöystävällisellä Nano1-puunsuojalla tai  kasviöljy- ja luonnonvahapohjaisella Osmo Color -puuvahalla.

Materiaalina koivuvaneri on eläväistä, ja saattaa muuttaa muotoaan hieman sisäilman kosteuden/kuivuuden ja lämpötilavaihteluiden takia. Materiaalinsa ansiosta kellotaulussa voi esiintyä pientä vaihtelua pinnan tasaisuudessa, kuitenkin niin, ettei kellon käynti häiriinny, ja viisarit pääsevät pyörimään vapaasti kellotaulussa.

HUOM. Tuotetta ei voi kokonsa puolesta tilata postilaatikkoosi toimitettavana pikkupakettina, vaan tuotteelle täytyy valita Paketti- tai Pikapaketti-toimitus.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
KELLOTAULUN VÄRI

KOIVU, VALKOINEN, HARMAA, MUSTA

KOKO

20CM, 30CM, 40CM

VIISAREIDEN VÄRI

MUSTA, MESSINKI

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme