Mukimerkki [omalla tekstillä]

9,00 (sis alv 24%)

Tilattavissa!

Tervehdys! Oletko valmis löytämään täydellisen mukimerkin, joka paitsi vähentää tiskiä, näyttää myös tyylikkäältä mukissa? Etsitkö tuotetta, joka yhdistää käytännöllisyyden, laadun ja tyylikkään muotoilun? Etsintäsi päättyy nyt, kun esittelen sinulle ylivoimaisen mukimerkkimme!

Miksi valita meidän mukimerkkimme?

Laatu: Mukimerkkimme on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, Koskisen koivuvanerista, joka varmistaa pitkäikäisen käytön. Voit luottaa siihen, että mukimerkkimme säilyttää tyylikkään ulkonäkönsä pitkään. Jokainen mukimerkki on käsitelty vettä ja likaa hylkiväksi joko Nano-puunsuojalla (koivun värinen) tai Osmo Colorin puuvahalla (musta, valkoinen ja harmaa).

Monipuolisuus: Mukimerkki on suunniteltu niin, että se sopii mahdollisimman moneen mukiin, lasiin ja kuppiin. Loven leveys on 5mm, jolloin se sopii mm Iittalan Teema-mukeihin, Marimekon Oiva-sarjaan jne. Mukimerkit sopii omilla nimillä kaiverrettuna mainiosti kotikäyttöön kuin lahjaksikin, ja esimerkiksi joillain kirjan, sarjakuvan, TV-sarjan tms henkilöillä kaiverrettuna vaikka vuokramökille!

Tyylikäs muotoilu: Mukimerkkimme eivät ole pelkästään käytännöllisiä, vaan ne ovat myös visuaalisesti upeita. Niiden tyylikäs muotoilu takaa sen, että merkatut mukit näyttää hyllyssä, altaan reunalla tai pöydällä nätiltä.

Personointi: Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tehdä mukimerkistäsi omanlaisesi. Valitse fonteista ja väreistä mieluisin juuri sinulle, ja lisää haluamasi teksti, niin jokainen mukimerkki on uniikki.

Helppokäyttöisyys: Mukimerkkimme ovat suunniteltu käytettäviksi vaivattomasti. Sujauta mukimerkki mukin reunaan ja avot. Suosittelemme merkin pois ottamista juodessa, tällöin mukimerkki ei likaannu turhaan. Mikäli juomaa kuitenkin menee mukimerkkiin voit pyyhkiä kostealla liinalla ja antaa merkin kuivua.

Mukimerkin korkeus on 7cm ja leveys 4cm, se on valmistettu 4mm paksuisesta Koskisen ohutviiluvanerista omalla verstaallamme Lahdessa.

Lisätiedot

Paino 10 g (gramma)
Mitat 7 × 4 × 0,4 cm (senttimetri)
KAIVERRUKSEN TYYLI

TYYLI 1, TYYLI 2, TYYLI 3, TYYLI 4

MUKIMERKIN VÄRI

KOIVU, VALKOINEN, HARMAA, MUSTA

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme