Saimi -kynttelikkö

Osastot: , ,

15,0055,00 (sis alv 24%)

Poista

Kaunis, klassinen pyöreä kynttelikkö-perhe skandinaaviseen kotiin.  Valittavanasi kolme eri kokoa, joista pienimmässä on pesä yhdelle kynttilälle ja kahdessa isommassa on paikat neljälle kynttilälle. Neljän pesän kynttelikkö on ihana adventti -kyntteliköksi, ja myös ympärivuotiseen käyttöön. Isoimman kynttelikön halkaisija 26cm ja korkeus n. 4cm. Keskikokoisen halkaisija on 15cm, korkeus n. 4cm. Pienimmän kynttelikön koko on 5cm x 4cm.

Saimi -kynttelikköön kuuluu messinkiset kynttiläpesät, johon kruunukylttilän saa pystyyn tukevasti. Saimi-kynttelikkö on tilattavissa koivun ja mustan värisenä. Koivuinen käsitelty ympäristöystävällisellä Nano1 -puunsuojalla  ja musta luonnonvaha- ja kasviöljypohjaisella Osmo Colorin puuvahalla. Tuote voi poiketa kuvan tuotteesta puun orgaanisuuden vuoksi.

Aihiot valmistettu Järvelässä Korvenrannan Puusepäntehtaalla, viimeistely ja pintakäsittely tehdään meillä Lahdessa. Rajoitettu erä.

Toimitustapa tälle tuotteelle vain paketti tai pikapaketti, tuote mahdu pikkupakettiin.

!Muistathan aina valvoa kynttilöitä, ja sammutathan kynttilän hyvissä ajoin ennen kynttiläpesää, niin että näkyville jää vähintään 2cm kynttilää. Kynttilöitä ei myöskään suositella poltettavaksi peilin edessä, sillä peili heijastaa lämmön takaisin kynttelikköön ja voi aiheuttaa tarpeetonta kuumenemista!

Lisätiedot

VÄRI

KOIVU, MUSTA

KOKO

ISO, KESKIKOKO, PIENI

Saatat myös pitää...