Onko ideasi loppu tai kokonaan poissa? Pitäisi lahja ostaa omalle äitille, kumppanille tai kaverille. Minulla olisi antaa sinulle vähän ideoita mistä voisit saada inspiraatiota lahjan hankintaan.

Äitille lahjaidean keksiminen äitienpäiväksi tai syntymäpäivää varten on jopa itselleni vaikeaa. Aina kun lähtee miettimään, että mitä äitini tarvitsisi niin huomaan monesti sen, että päähän tulee vain mieleen “äitilläni on jo kaikkea” tai “Mitä voisin hakkia, että ilahdutan hänet”. Vuosien myötä kaikki varmaan on kuitenkin huomannut, että äidit arvostaa pieniä, mutta tarkoituksen omaavia lahjoja ja omilta lapsilta he haluavat paljon lasten tekemiä asioita esimerkiksi kortin tai kuvaamataidon tunnilla tehdyn vesivärimaalauksen. Loppujen lopuksi ei se lahjan ostaminen ollut niin vaikeaa, kuin siitä tekee.’

Meidän valikoimasta löytyy paljon vaihtoehtoja omalle äidillesi, esimerkiksi niinkin yksinkertainen, mutta ihanalla ajatuksella tehty avainnauha. Aivainnauhaan pystyt pistämään äitisi nimen omalla mieleisellä fontilla ja myös sen alapuolelle hänen numeron jos äitisi on tottunut hukkaamaan asioita. Avainnauhan mukaan lahjaan voit myös laittaa esimerkiksi rakkain- tai olet tärkeä -kortin, koska kyllä äitisi on sen ansainnut ja valmiiksi kaiverretut kortti tekstit kertovat ne tärkeät sanat mitkä äitisi tarvitsee aina välillä kuulla eli “Ihanin, parhain, rakkain, tärkein” tai “Olet tärkeä”. Ideoita on vielä monia, mutta minä uskon, että tällä sinä pääset jo hyvin alkuun.

Muista aina välillä sanoa rakkaimallesi kuinka paljon häntä rakastat.

Vuosipäivä on jo lähellä tai hääpäivä on ihan nurkan takana. Nämäpä vasta tärkeitä päiviä mitä pitää muistaa ja tietenkin niiden mukana tuleva paine, että mitä ostaa omalle kumppanille. Vaihto ehtoja on monia jotka ovat tekemisestä ihan tavaralahjan antamiseen. Kaikki ideat ovat kuitenkin hyviä kuhan teet sen juuri sinun tyylilläsi, että parisi voi sanoa “Tämä on ihan sinun tyylistä”. Välillä kuitenkin voi olla vaikeaa keksiä lahjoja etenkin siinä vaiheesa kun yhdessä oloon alkaa kertyä kaksi numeroisia lukuja.

Lahjaksi voi antaa vaikka mitä, mutta jos minulta kysytään niin nostan yhtenä esimerkkinä esille tarina -seinäkoristeen. Tähän seinäkoristeeseen pystyt kirjaamaan teidän tärkeitä tapahtumapäiviä tapaamisesta oman lapsen syntymään. Tämä lahjaideana on niin romanttinen, eli kyllä se tulee sulattamaan sydämen kuin sydämen. Muita hyvä ideoita on muisto -kehys johon voit laittaa teistä haluamasi söpöimmän kuvan ja vielä laittaa oman pienen tervehdyksen tai toivotuksen kuvan kanssa. Viimeinen vaihtoehto on, että aina voi käydä ostamassa vain kukkia, kortin ja ehkä vähän suklaatakin. Kyllä ainakin itselleni kelpaisi.

Kavereita on monia ja jokainen niistä on vielä ihan oma persoonansa tämä voi lisätä hankaluutta keksiä hauskoja lahjoja syntymäpäivää varten. Minun kaverit ovat onneksi niin sanotusti helppoja persoonia. Ihan syömään vieminen ja heidän ruokien maksaminen on tarpeeksi, mutta kyllä aina kavereille on ihanampaa ostaa jokunlainen lahja. Tästä vasta välillä päänvaivaa syntyy, kun pitää alkaa miettiä, että no minkälainen lahja, koska itse en ainakaan halua ostaa mitään hyödytöntä, vaan käytännöllisen lahjan. Kyllä välillä olen saanut miettiä lahjoja ja pitkään.

Lahjaideat kavereille voi olla mitä vain, niin annanpa siten pari hyvää vinkkiä, joista ensimmäinen on reuna -avainnaulakko sille ystävälle, joka aina unohtaa avaimet aina vain oudoinpiin paikkoihin. Peikonlehti -lasinaluset ja pannunalunen on aivan mahtava idea kenelle tahanssa sinun ystävistä. Tämän jälkeen ei ainakaan lasit enään jätä jälkiä pöytiin. Viimeisenä ideana pitää ihan sanoa, että kaikki meidän korut ovat ihan täydellisiä ja kun on niin paljon mistä valita, että ainakin löytyy juuri täydelliset jokaiselle. Muista kuitenkin että pienelläkin summalla löytyvä lahja on aina täydellinen, eikä sinun tarvitse käyttää ystäviisi satoja euroja.

Tässä taisi tulla tarpeeksi ja toittovasti vinkeistäni oli hyötyä ja löysit inspiraatiota. Muista aina muistaa niitä tärkeimpiä ihmisiä sinun elämässä heidän tai teidän merkkipäivinä.

Saga A/Puine