Hammasharjateline [omalla tekstillä]

Tuotetunnus (SKU): 33027 Osastot: , ,

20,0028,00 (sis alv 24%)

Siro ja yksinkertainen hammasharjateline niin sähköhammasharjan päille, kuin muillekin harjoille. Vanerista valmistettu teline on vain 2,5cm syvä, joten se mahtuu helposti myös kaapin oven sisäpuolelle. Telineen korkeus on noin 7,5cm. 2-reikäisen mallin leveys 6,5cm, 4-reikäisen leveys 12,5cm ja 6-reikäisen telineen leveys on 18,5cm. Reikien koko on valittavissa, joko 14mm tai 16mm, joten mittaathan oman hammasharjasi halkaisijan, jotta se varmasti mahtuu tähän. Pienempi reikä sopii hyvin Oral-B vanhempien mallien (kuvassa) hammasharjan päille (eli ei iO-sarja), ja isompaan mahtuu Philipsin sonicare hammasharjan päät ylösalaisin, tai sitten "suojakuoren kanssa" oikein päin. Takana kaksipuoleinen teippi, jonka ansiosta saat kiinnitettyä telineen helposti puhtaaseen tasaiseen pintaan.

Jos hammasharjatelineeseen jää hammastahnajälkiä, voit pyyhkiä telinettä kostealla liinalla.

Jokaisen hammasharjapään kohdalle mahtuu n 10 merkin nimi/ teksti. Teksti kirjoitetaan aina ISOILLA KIRJAIMILLA. Voit erottaa tekstit /-viivalla.

Saatavana myös ilman tekstejä, katso alempaa "Hammasharjateline".

Valmistettu Lahdessa kotimaiseta koivuvanerista, käsitelty Nano1-puunsuojalla. Musta, harmaa ja Valkoinen käsitelty värilliseltä puolelta Osmo Color puuvahalla, ja koivuiselta pinnalta nano1-puunsuojalla.

Lisätiedot

VÄRI

KOIVU, MUSTA, VALKOINEN, HARMAA

KOKO

2 REIKÄÄ, 3 REIKÄÄ, 4 REIKÄÄ, 5 REIKÄÄ, 6 REIKÄÄ.

REIKIEN KOKO

14MM, 16MM

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme