Ovikranssi [omalla tekstillä]

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

45,00101,00 (sis alv 24%)

Varastossa

Tervetuloa -kranssin myötä olemme tehneet jo paljon kransseja omilla teksteillä, nyt se onnistuu vieläkin helpommin. Kranssia voit käyttää ovessa sellaisenaan, tai sitoa ympärille esimerkiksi sillä hetkellä luonnosta löytyviä oksia tai kasveja. Koivun värinen Tervetuloa -kranssi on käsitelty ympäristöystävällisellä Nano1 -puunsuojalla, musta kasviöljy- ja luonnonvahapohjaisella Osmo Color-puuvahalla. Se kestää ilman kosteuden mutta ei anna suojaa esimerkiksi suorassa sateesssa. Siksi suosittelemme ripustamaan Tervetuloa -kranssin sisätiloihin tai vähintään katoksen suojaan. Lakkapinta suojaa paremmin ulkona. Saatavilla neljä kokoa: 20cm, 30cm, 40cm ja 50cm. Kaikkien kranssien reunat jäävät laserleikkauksen jäljiltä tumman ruskeiksi.

Tekstirivejä voit valita kaikkiin kransseihin yhden tai kaksi. yhdelle riville mahtuu merkkejä noin 12 kpl.  Skaalaamme tekstin sopivaksi reunoilta reunoille, ja tämä vaikuttaa hieman myös fontin paksuuteen, lyhyempi teksti joudutaan laittamaan suuremmalla fonttikoolla kuin pidempi teksti. Halutessa voit tilata myös tekstin erikseen, niin voit ripustaa sen langalla keskelle roikkumaan, ilmoita tästä myös meille, niin osaamme tehdä tekstin erikseen.

HUOM! 30 cm-50 cm kokoista ei voida toimittaa pikkupakettina, eli toimitustavaksi pitää valita jokin muu kuin pikkupaketti.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
KOKO

20 CM, 30 CM, 40 CM, 50 CM

VÄRI

KOIVU, MUSTA

RIVIT

1 RIVI, 2 RIVIÄ

LAKKAUS

LAKKAUS +1€, EI LAKKAUSTA

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme