Palakia -syntymätaulu

54,00 (sis alv 24%)

Varastossa

Yksinkertaisen kauniissa Palakia-syntymätaulussa on esillä lapsen tiedot, ne joilla hän uniikkina yksilönä syntyi tähän maailmaan. Nimi kokonaisuudessaan, syntymäpäivä ja -aika, sekä pituus ja paino on esitetty taulussa muutaman kuvituskuvan lisäksi. Syntymätaulu on saatavilla kahdella fonttityylillä; tikkukirjaimilla tai graafisella kaunolla. Sommittelemme nimen aina visuaalisesti toimivammaksi joko yhdelle, kahdelle tai kolmelle riville. Muut tiedot kopioimme suoraan tilauksestanne, joten kiinnitättehän huomiota esimerkiksi päivämäärän ja kellon ajan erotusmerkkeihin. Mikäli teillä on jo aiemmin tällainen syntymätaulu, ja toivotte uudesta taulusta samanlaista, voitte laittaa meille kuvan aiemmasta syntymätaulusta, jotta osaamme tehdä uudesta mahdollisimman samanlaisen.

Palakia-syntymätaulu on loistava lahja esimerkiksi nimiäisissä tai ristiäisissä, mutta myös annettuna lapselle myöhemminkin, esimerkiksi syntymäpäivänä. Se on ajaton ja säilyy käsiteltynä ympäristöystävällisellä Nano1-puunsuojalla pitkään kauniin vaaleana. Syntymätaulu on kooltaan 21 cm  x 30 cm. Mukana tulee teline, johon taulun saa kauniisti ja tukevasti esille pöydälle tai lipaston päälle. Huomioithan, ettei tuote ole lelu, ja sen puupinnan luonnollinen kuviointi voi poiketa kuvan tuotteesta puun orgaanisuuden vuoksi.

Voit ostaa tuotteen myös lahjakorttina, mikäli sinulla ei ole kaikkia tietoja syntymätauluun. Tällöin teemme kauniin vanerisen kortin, jossa kerromme lahjan saajalle, mitä lahjakortilla saa, ja mihin hänen tulee ilmoittaa tiedot. Tietojen ilmoittamisen jälkeen valmistamme tuotteen lahjan saajalle.

Lahjakortin voit siis tilata kirjoittamalla tietokenttään "lahjakortti".

Lisätiedot

Paino 135 g (gramma)
Mitat 21 × 30 cm (senttimetri)
FONTTI

TYYLI 1, TYYLI 2

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme