LAPSILLE

Lapset ovat ihania! Siksi meillä on monia lapsille suunniteltuja tuotteita, leluja. Meillä on myös kattava valikoima erilaisia lasten huoneen sisustustuotteita, kylttejä, viirejä ja kellojakin. Tsekkaa myös söpöt asusteemme!

Valmistamme tuotteemme kotimaisesta koivuvanerista omalla verstaallamme Lahdessa.

Lahjat ja koristeet ristiäisiin ja nimiäisiin

Ristiäiset tai nimiäiset ovat lapsen elämän ensimmäiset juhlat. Meillä on suuri valikoima tuotteita, jotka sopivat lahjaksi lapselle. Laadukas kotimainen lahja ilahduttaa pitkään. Personoitu lahja lapsen omalla nimellä ja tiedoilla on uniikki ja arvokas muisto juhlista.

Ristiäis- tai nimiäislahjaksi sopii esimerkiksi lapsen omilla tiedoilla varustettu säästölipas, joka on perinteinen kastelahja. Meillä on myös monta erilaista syntymätaulua, joilla saa lapsen tiedot kauniisti esille. Kuvakehys tai kuvataulu on ihana personoitu lahja ristiäisiin. Lisäksi meiltä löytyy soittorasia, johon voi kaiverruttaa lapsen oman nimen. Muista myös kortti! Valmistamme erilaisia puisia kortteja, jotka sopivat ristiäisiin tai nimiäisiin.

Jos taas olet itse järjestämässä ristiäisiä tai nimiäisiä, meillä on tarjota myös koristeet. Lapsen omalla nimellä varustettu kakkukoriste on ihana ristiäiskakun päälle. Valmistamme lisäksi puisia kylttejä ja viirejä, joilla voi koristella juhlapaikan.

Sisustusesineet ja lelut lastenhuoneeseen

Meillä on paljon sisustustuotteita, jotka sopivat lastenhuoneeseen. Lasta ilahduttavat persoonalliset nuppivetimet ja seinäkoukut erilaisilla kuvioilla. Puinen pituusmitta taas on kiva tapa seurata lapsen kasvua. Lapsi voi säilyttää silmälasejaan suloisessa silmälasitelineessä.

Kotimaiset, puiset lelut ovat kestävä valinta. Valmistamamme lelut ovat ekologisia ja turvallisia lapselle. Lasten leikkeihin meiltä löytyy esimerkiksi leikkipuhelin, -avaimet ja -kamera.

Valmistamme lapsille sopivia asusteita, kuten pinnejä, pompuloita, heijastimia ja tuttinauhoja. Lapsille sopii myös avaimenperä omalla tekstillä tai piirustuksella.

Näytetään tulokset 1–50 / 56

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme