PERSONOITAVAT

Täältä löydät personoitavat tuotteemme, jotka valmistetaan juuri sinulle, verstaallamme Lahdessa. Kustomoidut tuotteet ovat suosittuja ja persoonallisia lahjoja, jotka varmasti ilahduttavat saajaansa. Kaikki tuotteet valmistetaan sertifioidusta kotimaisesta koivuvanerista.

Mikäli et löydä tarvitsemaasi tuotetta valikoimastamme, tai haluaisit jonkin pienen muutoksen johonkin tuotteeseen, ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaava tuote! Voit laittaa sähköpostia info@puine.fi tai laittaa idean tuotteestasi yhteydenottolomakkeemme kautta.

Personoitu lahja on ihana yllätys. Valikoimastamme löydät erilaisia personoituja tuotteita, jotka sopivat lahjaksi moniin eri juhliin. Esimerkiksi säästölipas tai syntymätaulu lapsen omilla tiedoilla on kiva nimiäis- tai kastelahja. Avaimenperä tai avainnauha omalla tekstillä taas on pieni lahja, joka sopii monelle. Vasara tai parkkikiekko omalla tekstillä on suosittu lahjaidea isälle tai äidille.

Personoitavat tuotteet sopivat oivasti juhliin. Erilaiset kyltit ja viirit koristavat juhlapaikkaa ja auttavat vieraita löytämään oikeaan paikkaan. Vanerinen kakkukoriste omalla nimellä tai tekstillä sopii monenlaisen juhlakakun koristeeksi. Meiltä löytyy myös perinteinen vieraskirja, sekä vanerisista sydämistä koostuva vieraskirja-taulu, johon vieraat voivat kirjoittaa omat tervehdyksensä.

Löydät meiltä runsaasti erilaisia kylttejä eri tarpeisiin. Ovikyltti tai kranssi omalla tekstillä on käytännöllinen koriste oveen. Pöytäkyltti on kätevä juhliin, kun taas liukuva kyltti sopii esimerkiksi huoneen oveen ilmoittamaan, onko tila vapaa vai varattu. Pyyhenipsut omalla nimellä tai tekstillä auttavat erottamaan esimerkiksi perheenjäsenten omat pyyhkeet.

Näytetään tulokset 1–50 / 60

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme