SISUSTUS

Käytännölliset sisustustuotteet ja tyylikkäät koriste-esineet kutsuvat kotiin

Puinen valkoimista löydät ajattomat, mutta samalla trendikkäät käyttöesineet ja sisustustuoteet jokaiseen kotiin. Luonnollinen vaneri pukee kauniilla tavalla niin perinteistä kuin moderniakin tilaa. Tyylikäs vanerinen seinäkoriste tai tunnelmallinen ikkunakoriste koristavat kotia vaihtuvina sesonkeina tai ympäri vuoden. Pienet käyttöesineet, kuten seinäkello, koruteline, seinänaulakko tai avainnaulakko tuovat iloa ja järjestystä kotiin joka päivä. Talon numerokyltti tai ulko-oveen sopiva ovikyltti ohjaavat vieraat ja ystävät oikeaan osoitteeseen.

Naulakko seinään – käytännölliset sisustustuotteet Puinelta

Kodin laittaminen ja sisustaminen on monelle sydämenasia. Omaan kotiin valitsee mielellään laadukkaita ja klassisia sisustustuotteita, jotka kestävät aikaa. Vanerista valmistettu seinäkello, puinen naulakko, hienostunut servettiteline tai näyttävä valaisin ilahduttavat käyttäjäänsä vuodesta toiseen. Nämä upeat design-tuotteet vangitsevat katseen – ne henkivät modernia ilmettä ollen samalla iättömiä käsityön helmiä.

Nimellä varustettu ovikoriste, herkkä ikkunakoriste tai moneen juhlaan sopiva, kestävä kranssi viehättävät lumoavalla ulkonäöllään. Nämä kauniit koristeet näyttävät upeilta vuodesta toiseen. Puinen sisustustuotteet ovat erittäin kauniita ja vastuullisia valintoja juhlakauteen. Ne peittoavat mennen tullen kertakäyttöiset vaihtoehdot ja halvat muovikopiot. Katso myös juhlakauden tuotteet ja kodin koristeet kategoriassa joulu.

Nimikyltti ulko-oveen tai sisääntuloon

Puine koristaa kodin niin sisältä kuin ulkoakin. Ohjaa vieraat perille upeiden kylttien avulla. Talon numerokyltti tai nimellä varustettu ovikyltti opastavat oikeaan osoitteeseen. Persoonallinen kyltti omalla nimellä on ulko-oven kaunistus: se toimii käytännöllisenä ja tyylikkäänä katseenvangitsijana ovessa ja talon ulkoseinässä. Tai miten olisi viehättävä tervetuloa-kyltti, joka nimensä mukaisesti kutsuu vieraat astumaan sisään kotiisi.

Sisällä talossa oikeaan paikkaan ohjaa WC-kyltti, joka toimii kansainvälisenä oppaana kodin yksityisiin tiloihin. Nimellä varustetut pyyhenipsu, näppärä hammasharjateline, kaunis pyyhenaulakko tai käytännöllinen pyyhemerkki helpottavat arjen askareita esteettisen puolensa lisäksi.

Kaunis vanerinen ikikukka kukkii maljakosta kaudesta toiseen. Se toimii upeana katseenavngitsijana yksin tai sen voi yhdistää hienostuneella tavalla kimppuihin tai asetelmiin. Koristeheinät, leikkokukat ja kauniisti kelottuneet oksat sopivat tyylikkäästi yhteen ikikukan kanssa. Ikukukka toimii myös kattauksessa tai kakun koristeena. Voit myös onnitella päivänsankaria ihanalla ikikukalla sekä Puinen näyttävällä onnittelukortilla.

Näytetään tulokset 1–50 / 132

Kaikkiin yli 100€ tilauksiin
maksuton toimitus!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirjeemme